Aniston

Tørshampoo fra Big Sexy Hair

Aniston.dk har testet en sexet tørshampoo i djævelsk rød.

Tørshampoo fra Big Sexy Hair
Indledningsvis må jeg hellere afsløre, at jeg aldrig tidligere i mit liv har prøvet at bruge en tørshampoo.

Og det har egentlig også længe været et lidt mystisk produkt i min verden.

Men jeg ville da ønske, jeg havde kendt til fænomenet tørshampoo, dengang jeg var typen, der tog til Midtfyns Festival i... Ja, dengang Midtfyns Festival eksisterede! For da kunne man da i allerhøjeste grad godt have haft brugt en tørshampoo til det fedtede festivalhår!

Rent hår i en fart
En tørshampoo er dog stadig bevendt, hvis du står og skal ud af døren i en fart og ikke kan nå at vaske dit hår.

Det, du gør, er simpelthen at spraye tørshampooen i håret. Så lader du det sidde i to minutter, og dernæst tager du din sædvanlige børste og reder håret igennem.

Resultatet er, at dit fedtede morgenhår ikke længere er fedtet og vender til alle sider.

Det er nemt lige at sætte og så ud af døren.

Knap så sexet Sexy Hair
MEN... Resultatet er altså ikke, som hvis du havde vasket hår og brugt balsam efterfølgende.

Håret bliver en anelse mere afstivet. Lidt ligesom hvis man har puttet en smule hårspray i det. Den bløde, rene fornemmelse får du altså ikke ved bare at sprøjte tørshampoo i.

OG... Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo har en ikke helt så sexet duft.

Men alt i alt er lidt stift hår med en lidt kemisk duft at foretrække fremfor fedtet, klasket hår, der stritter mod nord, syd, øst og vest.

Så Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo har bestået. For håret bliver rent og ser rent ud, og det er jo heller ikke et produkt, man bruger hver dag i en længere periode. Men det er rart at have på hylden til en af de der dage...

Lækker rabat på sexet hår
Sexy Hair Volumizing tørshampoo ligner rent udseendesmæssig en dåse med strimmelhalløj, som man kan købe i BR. Den er altså ikke  sådan særligt lækker og overskudsagtig at se på. Men det er jo, som bekendt, ikke altid udseendet, det kommer an på. Og Big Sexy Hair tørshampooen virker jo.

Det er en mineralbaseret tørshampoo, som skaber volumen, og så absorberer den alle urenheder i håret. Det smarte er, at der ikke kræves vand.

Big Sexy Hair er måske endnu ikke så kendt i Danmark, men det er et professionelt hårprodukt, der kan bestilles med en smule lækker rabat på nettet hos Nicehair.dk

Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo 150 ml. har en vejl. udsalgspris på 149 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce