Aniston

Hårpleje uden SLS

Vask dit hår uden at svine dig selv eller miljøet til.

Når du vasker dit hår, vasker du det sikkert i en shampoo med SLS eller Sodium Laurenth Sulfat, som er et meget almindeligt stof i shampoo.

Stoffet er med til at vaske håret rent, men det kan også irritere hud og øjne, og så er det det rene gift i vores vand.

Men behøver der nu også at være SLS i vores shampoo for, at den kan vaske håret rent?

Soulglow har netop lanceret en spændende og helt ny shampoo uden SLS. Det er en mild og svanemærket shampoo, som uden problemer kan bruges til hele familien.
ANNONCE
Den nye Soulglow shampoo - nu uden SLS og stadig svanemærket - Hårpleje uden SLS Den nye Soulglow shampoo - nu uden SLS og stadig svanemærket
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for Soulglows produkter. De er milde, rene og fungerer alligevel helt perfekt!

Derfor var jeg også meget spændt på at prøve den nye Soulglow farveshampoo uden SLS, for måske var den ikke lige så god ...

Men det er den! Ja faktisk er den rigtig god - og selvom den ikke skummer (hvilket man lige skal vænne sig til), så vasker den præcis lige så rent, som den bør.

Og så dufter den ganske mildt og lækkert, som de øvrige Soulglow-produkter, hvilket helt klart også er en af "uhm-effekterne" ved disse.

Soulglow farveshampoo kan i øvrigt fint bruges til både almindeligt og farvet hår, og så indeholder den bl.a. solsikkeolie, som beskytter håret mod solens UV-stråler, hvilket betyder, at solen ikke så nemt kan blege det.


Soulglow farveshampoo uden SLS forhandles hos frisøren eller på Soulglows egen webshop.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce