Aniston

Fred's World: Smugkig på forår og sommer 2016

Forleden var det nogle af de fine forårs- og sommerlækkerier fra MarMar Copenhagens kollektion, jeg hev frem fra den fyldte kamerarulle fra børnetøjsmodemessen.

Sådan en modemesse gemmer dog heldigvis på rigtig mange inspirerende mærker og tendenser for en ny sæson, og det er altid sjovt at finde billeder og noter frem igen et halvt år senere og få genoplivet, hvad man skal ud og kigge på i butikkerne lige om lidt.

Et børnetøjsmærke og en drengetøjskollektion, jeg altid prioriterer at kigge forbi hos på modemessen, er Fred's World by Green Cotton, som har været fast inventar i Lillemandens garderobe, siden han var helt spæd (og som i øvrigt altid er brand hyggelige at lægge vejen forbi hos!)

Fred's World er farverigt, det er øko helt ind til benet, og så er Fred's World faktisk udsprunget af produktionen af den allerførste økologiske t-shirt ever, hvilket jeg synes, er lidt fedt og sjovt at tænke på, fordi det var øko længe før, der var nogen, der faktisk tænkte i øko.

Den nye forårs- og sommerkollektion fra Fred's World er da også præcis lige så farverig og økologisk, som den skal være. 

For drengene er denne kollektion bl.a. sailorinspireret, hvilket har mundet ud i nogle virkeligt fine stribede sager, søde sømænd med tatoveringer, både og ankre - også til de lidt større børn.

Og så er jeg jo helt solgt til den fine fine baseballjakke, som jeg stadig engang imellem drømmer om i nattens mulm og mørke, og som vi vist lige skal ud og prøve, når den kommer på hylderne inden så længe.

Fred's World har desuden lanceret en langt mindre farverig, men mindst lige så økologisk, babyserie under navnet Müsli, som er ret fin og meget blød og rar.

Nyhederne fra Fred's World er så småt begyndt at dumpe ind i webshoppen, og så har jeg desuden spottet på Facebook, at de også er på trapperne med en Ramasjang-kollektion, hvilket jo lyder ret spændende.


Se evt. nogle af de fine forårsnyheder fra Fred's World her.

ANNONCE
Fred's World: Smugkig på forår og sommer 2016
Del

Seneste nyt

Annonce