Aniston

Fælles favorit

En lille genistreg fra Fred's World, som både mor og barn elsker.

Fælles favorit
Lillemanden er som regel ret så ligeglad med, hvad han har på kroppen. Så længe det ikke kradser, og man kan lege i det, så er han glad.

Men nogle gange støder man på lige den der beklædningsgenstand, som, han bare synes, er skøn at have på.

Sådan en beklædningsgenstand har Fred's World netop sendt i handlen som en del af deres forårs- og sommerkollektion 2014.

Jeg blev allerede forelsket i hættetrøjen, da jeg så den på CIFF Kids for et halvt år siden, og nu har jeg så endelig fået fingrene i den - og den er et hit!

For det første elsker han bluser, som er bløde at have på - Tjek! Og for det andet kan han godt lide at have noget på, som er sjovt at kigge på i spejlet - Tjek! 

Jeg synes, at blusen er skøn på flere måder, og den er helt tilpas legesyg pga. striberne og hunden på maven med de fine ører, som er en sjov detalje.

Derudover er tøjet fra Fred's World jo både økologisk og miljøvenligt produceret, hvilket giver mig god samvittighed ift. Lillemanden og ift. miljøet, som er to ting, der betyder noget for mig. Og når jeg så kan få det på en både fin og virkelig blød og lækker facon, så går det hele op i en højere enhed for mig.


Se evt. flere fotos af den fine nye favorittrøje fra Fred's World i galleriet.

Se evt. hele forårs- og sommerkollektionen fra Fred's World her.
ANNONCE
Fælles favorit
Tag lige et billede af min bil også, mor! - Fælles favorit Tag lige et billede af min bil også, mor!
Del

Seneste nyt

Annonce