Aniston

DYR Cph: Smugkig på forår og sommer 2016

Da vi i sin tid var med til lanceringen af Danefæs nyeste mærke DYR Cph, var vi slet ikke i tvivl om, at DYR var udsprunget fra Danefæ og fra det naive meget danske univers, som Danefæ over årene har bygget op og været tro mod lige siden.

DYR var præcis lige så enkelt og ligetil og kvalitetsmæssigt i top som Danefæ altid har været. Med DYR var der blot kommet nye print i spil. Designs og overordnet designramme havde dog klare referencer til det Danefæ'ske univers, som mange af os har holdt af i årevis, og det har det for så vist stadig.

Nu har DYR dog så småt fået fodfæste, lillebror er knap så lille længere, og DYR er i øvrigt snart klar med en række fede designs til den kommende forårs- og sommersæson 2016, som med en hurtig hovedregning må være den tredje kollektion, der sendes i handlen. Jeg vil vove at påstå, at det er den fineste kollektion til dato.

Det er ikke for sjovt, at DYR hedder DYR, for der er naturligvis også dyr i form af bl.a. zebraer, tigre og bjørne på stort set samtlige designs i den nye kollektion. Dog er der kommet flere mønstre (bl.a. striber og tern), flere anderledes designs samt flere mindre rene farver til. 

Personligt synes jeg, DYR bliver finere og finere og mere og mere selvstændig. Og selvom jeg altid har holdt meget af Danefæ, så synes jeg, det er rigtig fint, at DYR får egne ben at stå på i et mindst lige så fint univers af søde, sjove, farlige og skøre dyr pakket ind i bløde, bevægelsesvenlige materialer.

Tjek et udpluk af DYR Cph's forårs- og sommerkollektion ud i galleriet. Jeg skulle mene, at Lillemandens navn stå på bl.a. den fede termojakke med elefanten og på sweatshirten med løven. Haps!

Indtil den nye DYR Cph kollektion dumper ind (hvilket må være snart), kan du jo evt. nyde nogle af de ældre styles på udsalg. Vi har bl.a. t-shirts derfra, og kvaliteten er spitze!

ANNONCE
DYR Cph: Smugkig på forår og sommer 2016
Del

Seneste nyt

Annonce