Aniston

Ramasjang og forårsløjer

Det er efterhånden en god rum tid siden, vi opsagde vores tv-pakke og dermed også muligheden for at have tv'et kørende 24/7 uden, at vi egentlig så på det. Det betyder, at vi kun ser tv, når vi rent faktisk er koncentrerede om det, og det er efterhånden ikke så ofte.

Når Lillemanden dog tager iPad'en frem og vil se et program, så er det oftest Ramasjang, hvor han griner højt med Onkel Reje, øver tal og bogstaver med Hr. Skæg og løser spændende mysterier med Kristian i Ramasjang Mysteriet.

Ramasjang har fulgt ham, siden han var helt lille og blev forelsket i Kristian og Katrine i Lille Nørd, og han holder meget af de mange sjove, kloge og dygtige karakterer.

Og sådan tror jeg, mange danske børn har det, og det vil være Ramasjangs karakterer, de forbinder med barndom, når de engang bliver voksne, ligesom vi forbinder bl.a. Nana og Lotte fra "Da Lotte blev usynlig" med vores barndom.

Derfor er det også bare så fint, at Fred's World (dem med frøen og de bløde øko-tekstiler) nu har indgået et samarbejde med Ramasjang om at lave en børnetøjskollektion med udgangspunkt i det univers og de karakterer, som langt de fleste danske børn vist kender og holder af.

Jeg fik et smugkig på Ramasjang Kluns-kollektionen på modemessen forleden, og den er bare blevet rigtig fin og lækker og fyldt med fantasi, farver og de sjove detaljer, som Fred's World er så kendt for.

Jeg er ret sikker på, at Lillemanden ville knus elske at rende rundt med sit forstørrelsesglas og lege detektiv med et stort Ramasjang Mysteriet-logo og være ret stolt over sig selv med Onkel Reje på maven.

Da jeg viste en lille bid af kollektionen på Instagram under modeugen forleden, blev jeg bl.a. spurgt, om der også ville komme "drengekarakterer" til pigerne og omvendt, og jeg vendte derfor straks tilbage til Fred's World for at spørge, om der mon kommer endnu mere i samarbejdet med Ramasjang. De løftede lidt sløret for, at denne kollektion nok ikke er den sidste Ramasjang-kollektion, de laver, og at de derfor regner med, at der nok skal komme endnu flere fine sager til alle de små Ramasjang-fans - både pigerne og drengene.

Ramasjang Kluns fra Fred's World kommer i handlen til marts.

ANNONCE
Ramasjang og forårsløjer
Del

Seneste nyt

Annonce