Aniston

Fem til manden og ikke et ord om valentinsdag (næsten)

Fem til manden og ikke et ord om valentinsdag (næsten)

Vi fejrer ikke Valentinsdag. Det er en lidt for adopteret og lyserød tradition for os, og det er grundlæggende lidt fesent, at der skal en amerikansk tradition til for, at vi kan finde ud af at hylde kærligheden og købe blomster til hinanden.

Istedet kan jeg godt lide at give spontane "fordi-jeg-lige-kom-til-at-tænke-på-dig"-gaver, som overrasker, og som kommer lige fra hjertet. Det er på en eller anden måde lidt hyggeligt, at man køber ting til hinanden, når man tror, det vil glæde den anden - og bare fordi!

Faktum er dog, at Valentinsdag er lige om hjørnet, og at jeg lige nu har flere ting i kikkerten, som, jeg tænker, vil glæde min søde mand, som jeg efterhånden har kendt i længere tid, end begge af os lige kan huske. Men det er noget med mere end ti år ... Men who's counting! Ja, så romantiske er vi! ;-)

Du er naturligvis velkommen til at stjæle en eller flere idéer - også selvom det skulle være til en Valentinsdagsgave!

1. Barbercreme til en rigtig mand
Slut med barberskum af den kedelige, gængse og supermarkedsagtige slags. Rigtige mænd bruger lækker, fugtgivende barbercreme, der giver den der særlige oplevelse, der gør barberingen lidt rarere, sjovere og bedre.

Manden min sværger til The Body Shops Maca Root Shave Cream i enten tube eller bøtte, og han er ved at løbe tør, så når jeg næste gang lægger vejen forbi The Body Shop for at shoppe mine favoritter, ryger der sådan en i kurven. Måske jeg skulle købe en lækker ny barberbørste med ... 

I øvrigt dufter den af rigtig mand, hvilket er lidt ekstra rart for alle parter.

Maca Root Shave Cream forhandles hos The Body Shop.

2. Mere mere Star Wars på væggene
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi er lidt vilde med Star Wars hjemme hos os. Ej heller kan vi lægge skjul på, at det ikke just er Monet, vi har hængende på væggene. Nej, det er superhelte og Star Wars, der pryder vores vægge i form af plakater, malerier, grafiske tryk og print.

Det seneste crush, som jeg ved, manden (og de to øvrige beboere i hjemmet) vil elske, er en serie af enkle sort/hvid plakater med Star Wars ikoner. 

De er utroligt pæne og vil helt sikkert pynte gevaldigt i vores lille nørde-museum, som vi holder så meget af. 

Plakaterne findes med både lyssværd, Stormtrooper, Tusindårsfalken og en lækker Tie Fighter. Der er ikke et øje tørt!

De pæne Star Wars posters forhandles hos Just Spotted.

3. Beskyttelse til mandens bedste ven
Nej, det er ikke den ven! Det er mandens iPhone, der, ligesom hos de fleste af os andre, nærmest er klistret til hånden 24/7, hvis da ikke iPad'en er det! 

Sådan en svend får nogle tæv, når den bliver hevet op ad lommen 1.000 gange dagligt, får en tur på gulvet mindst tre gange dagligt og måske lige bliver kastet henslængt henad bordet, fordi man kan. Der tror jeg altså, vi kvinder har en fordel ved, at vi som regel har en taske med, som vi kan lægge vores dyrtkøbte telefoner i!

Nuvel, jeg har på husbondens vegne et godt øje til de fede iPhone covers fra Holdit i trælook. Sådan et ville ikke gå ud over hverken æstetikken eller maskuliniteten, og så giver det længere levetid til den hårdt udsatte (og meget værdsatte) telefon.

Holdit iPhone covers i træ forhandles hos Humac.

4. Mere Australien, mere rejseinspiration
Det har ikke været sjovt for os at tilbringe en hel vinter i Danmark, så jeg tror, vi stikker af Down Under igen næste vinter. Der er jo altid mere at se, mere at opleve, mere at smage og meget mere at nyde, som vi måske ikke har prøvet før.

Politikens Rejsebøger har for nyligt udgivet en helt ny udgave af Turen går til Australien, som jeg tænker, manden skal have stukket i hånden, så han endnu engang kan sætte sit planlægger-gen i højeste gear og få strikket en god tur sammen, hvor vi får oplevet alt det gode, får slappet af og får set lidt nye naturfænomener, dyreliv og andre lækkerier.

Turen går til Australien forhandles hos boghandleren.

5. Når nu man alligevel har alt
Hvis der er noget, jeg har lært om mænd over årene, så er det, at tingene bare skal fungere. Ikke så mange dimserier, ikke så meget flødeskum på toppen, ikke så mange detaljer. If it works, don't fix it!

Netop derfor tænker jeg, at en helt klassisk negleklipper vil være lykken. Og at den så er lavet i guldlook og ser lidt ekstra lækker ud, er jeg faktisk ret sikker på, vil falde i rigtig god jord, så længe den kan det, den skal.

Guld negleklipper fra HAY forhandles bl.a. hos HAY.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce