Aniston

Mallow: Smugkig på forår og sommer 2016

Det er ikke mere end et halvt år siden, danske Mallows allerførste kollektion kom i handlen. En legesyg, sjov og cool drengetøjskollektion, som jeg personligt kom til at holde rigtig meget af, fordi hele konceptet omkring Mallow kom med noget nyt, som den danske børnetøjsbranche endnu ikke havde set. Og, ikke mindst, fordi Mallow designer tøj, der er skabt til at blive brugt igen og igen og igen.

Nu er Mallow snart klar med kollektion nummer to, som er brandets første bud på en forårs- og sommertøjskollektion, og som dermed i endda endnu højere grad inviterer til lyse aftener på skaterbanen, til masser af leg og klatren i træer.

Og ligesom den første kollektion, så er forårs- og sommerkollektionen også lavet til små cool typer, der ikke er bange for at sætte cap'en, som de vil, og som kræver rum til bevægelse.

Mallows forårs- og sommerkollektion 2016 er mindst lige så sjov og fed som den tidligere, og jeg har flere ting på min indre indkøbsliste, som nok skal drønes i kurven her til foråret. 

Bl.a. skal jeg helt sikkert ud og shoppe Mallows nye strømper. Det lyder måske som en lidt kedelig indkøbstur, men for det første er strømperne fulde af farver, og for det andet er de tykke i bunden, og de kan derfor forhåbentligt tåle de strabadser, der ellers giver huller i alle strømper alt for hurtigt.

Jeg tænker i øvrigt, at Lillemanden skal have en af de lækre stribede t-shirts, den fede nistrede sweatshirt med Mallows seje Robofox samt en af de lækre chunky hoodies, som Lillemanden elsker at putte sig ind i - sommer som vinter.

Mallows nye kollektion bør være lige på trapperne. Indtil da kan du browse billeder fra modemessen, hvor jeg fik indfanget mange af favoritterne.

Tjek i øvrigt Mallows nuværende kollektion ud her.

ANNONCE
Mallow: Smugkig på forår og sommer 2016
Del

Seneste nyt

Annonce