Aniston

Small rags: Smugkig på forår og sommer 2016

Det er efterhånden ved at være nogle sæsoner siden, at jeg helt tilfældigt faldt over Small rags på børnetøjsmodemessen. Det var dengang, messen blev holdt i Bella Center, dengang jeg forsigtigt bevægede mig rundt og lurede, fordi jeg endnu ikke var den store modemessegænger, og dengang Small rags endnu ikke helt var kommet til verden. I hvert fald skulle der gå et halvt år, inden de lækre sager, som jeg faldt pladask for, kom i butikkerne.

Dengang lancerede Small rags en helt ny og mindre farverig og nuttet tilgang til tøj til de allermindste. Målgruppen var børn mellem 0 og 4 år, og det passede lige med, at Lillemanden var uden for målgruppen, da tøjet endelig kom i handlen. Stor ærgrelse!

Siden besluttede Small rags (jeg var nok ikke den eneste, der skubbede på!) også at lave lækkert hipster kluns til de lidt større børn, og i dag fås Small rags helt op til størrelse 12 år.

Således også den kollektion, som netop er begyndt at drysse ud i handlen til den forestående forårs- og sommersæson 2016. 

En kollektion fyldt med bløde skjorter, bløde sweatshirts og bløde bukser. Small rags er nemlig nok til små fashionistas, men det skal stadig være rart at have på - også selvom der er fuld fart på dagen lang.

Jeg er specielt solgt til den lækre denimskjorte, de gode tern og de fede basisdele, der, selvom de bare er ensfarvede og uden dikkedarer, alligevel har lige præcis den kant, som Small rags bare kan.

Det er ikke umuligt, at der kommer til at snige sig lidt Small rags ind i børnetøjsgarderoben i denne sæson - og efter også at have luret på Small rags' efterår- og vinterkollektion 2016, kan jeg vist roligt afsløre, at det bliver et lækkert år for alle os med hang til lidt hipster-kant på ungerne.

Nogle af de nye ting fra Small rags har bl.a. allerede sneget sig ind hos Houseofkids.dk

ANNONCE
Small rags: Smugkig på forår og sommer 2016
Del

Seneste nyt

Annonce