Aniston

Idun Minerals

Muligvis den bedste foundation, jeg nogensinde har haft mine fingre i (indsæt selv smiley med forundret udtryk).

Idun Minerals
Indtil for et par uger siden, havde jeg endnu aldrig hørt om makeup-brandet IDUN Minerals. Men nu skal brandet forhåbentlig aldrig ud af mit liv igen!

Jeg er ganske enkelt faldet PLADASK for IDUN Minerals' foundation, og jeg vil faktisk påstå, at jeg aldrig har oplevet en lignende effekt af et produkt som dette.

Herudover er IDUN Minerals' kabuki børste, der anbefales sammen med foundationen, også intet mindre end fantastisk.

Først var jeg faktisk i tvivl om, om det var foundationen eller kabuki børsten, der stod bag effekten. Derfor prøvede jeg foundation med en anden kabuki børste og kabuki børsten sammen med en anden pudder. Og i begge tilfælde blev resultatet rigtig fint, men til sammen er de to bare perfekte!

Foundationen fra IDUN Minerals er helt blød og med masser af pigmenter, der går ind og dækker stort set alt! Udtrykket bliver meget tæt på helt glat, og huden ser meget mere jævn og fin ud. Faktisk ser det ud som om, foundationen smelter sammen med huden lige så snart, den er lagt. IDUN Minerals foundation er derfor perfekt til hud som min - hud, der er meget uperfekt!

Indholdet af mineraler i foundationen skulle desuden være god til både sart hud og problemhud og virke helende og beroligende. Og den slags kan huden vist ikke få nok af.

Desværre, kan man sige, ligger IDUN Minerals rent prismæssigt i den lidt høje ende. Men jeg vil vove at påstå, at produkterne er hver en krone værd, hvis man lige kan hive lidt ekstra ud af lønposen fra tid til anden. Det er trods alt ikke hver måned, man skal ud og investere i en foundationen og en tilhørende børste.


IDUN Minerals foundation findes i ni nuancer til vejl. pris på 319 kr. Kabuki børsten har en vejl. pris på 179 kr.
ANNONCE
Det er i øvrigt Patrizia Gucci, ja fra den Gucci-familie, der har designet IDUN Minerals' emballager. - Idun Minerals Det er i øvrigt Patrizia Gucci, ja fra den Gucci-familie, der har designet IDUN Minerals' emballager.
OM IDUN Minerals:
IDUN Minerals er ren mineral makeup, der er udviklet i samarbejde med forsker, farmaceut og dermatolog Dr. Marie Loden. Formuleringerne bag har stort fokus på mineralernes renhed. IDUN Minerals kan derfor anvendes til selv den mest sensitive hud.

Produkterne har både plejende og beskyttende egenskaber og kan anvendes af alle aldre og til alle hudtyper.

Mineralerne i IDUN Minerals' makeup er renset for bl.a. nikkel, krom og mikroorganismer. Og makeuppen indeholder hverken talkum, olier, silikoner, parfume, nano, parabener eller andre stoffer, der kan give kløe, udslæt og allergiske reaktioner. Herudover er produkterne vandfrie, hvilket forhindrer bakteriedannelse.

IDUN Minerals er opkaldte efter den smukke nordiske gudinde Idun, som er skønhedens, frugtbarhedens og den evige ungdoms gudinde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce