Aniston

Kapow Papaw

Vidundercremen du bør kende.

Nature's Care All Natural PawPaw Balm - Kapow Papaw Nature's Care All Natural PawPaw Balm
For dem, der følger mig på Instagram (@mrsaniston.dk), er det vist ikke nogen hemmelighed, at jeg, efter at have været i Australien for nylig, har fået en stor svaghed for PawPaw eller Papaw cremer.

Det hele startede, da jeg så en note i mit medbragte Eurowoman med den lyserøde Nature's Care All Natural PawPaw Balm, som man (åbenbart) kan købe i Danmark for 99 kr.

Jeg stødte på den i et lille apotek i Adelaide til blot et par australske dollars og slog straks til. Her startede min afhængighed, og jeg måtte eje alle de forskellige PawPaws eller Papaws, som jeg kunne bære i min bagage - og eftersom de ikke fylder meget, var der alligevel plads til en del.

PawPaw cremer er fantastiske. Jeg bruger primært mine til læberne og har derfor altid en med i tasken. Specielt Nature's Care All Natural PawPaw Balm er perfekt til formålet, fordi den ikke har skruelåg som mange af de andre - og desuden findes i en lipbalm-variant.

Men PawPaw er også en perfekt creme til pleje af ny tatovering, forbrændinger, tør hud i ansigtet eller på kroppen og ja, jeg har skam også smurt min venindes nyfødte baby ind i den, fordi baby havde meget tør hud!

Den originale PawPaw er Lucas' PaPaw Ointment, og denne blev til, fordi T.P. Lucas helt tilbage i 1906 opdagede, at papaw-træet (Carica Papaya) havde en fantastisk antiseptisk effekt, som var god til at rense sår. 

Nu er Lucas' Papaw Ointment tilbedt i hele verden, og der findes efterhånden mange PawPaw-cremer i flere forskellige afskygninger. 

PaPaw eller PawPaw er da også kendt som cremen, der bl.a. er god til: Forbrændinger, sår, syster, tørre og ødelagte hænder og fødder, hudafskrabninger, insektbid, solskoldning, åbne sår, bumser, røde barnenumser og meget meget mere. 

De forskellige PawPaw balms koster mellem 2-5 australske dollars i Australien. De er lidt dyrere herhjemme, men de er alle pengene værd!


Lucas' Papaw Ointment forhandles bl.a. på Sooluxury.dk, mens Nature's Call PawPaw Balm kan købes på Helseplus.dk
ANNONCE
PawPaw i alle afskygninger ... - Kapow Papaw PawPaw i alle afskygninger ...
Man skulle nødig gå ned på PawPaws :) - Kapow Papaw Man skulle nødig gå ned på PawPaws :)
Del

Seneste nyt

Annonce