Aniston

Lykken er ... #17

Lykken er ... #17

Det kan godt være, at min Instagram er flydt over med rare billeder fra Paris, London og sågar New York, og at sådan en påskeferie er oplagt til en lille get-away ud af landet. 

Jeg ville til enhver tid også hellere rejse væk end at være hjemme, men når det nu skal være så er det faktisk også rigtig rart bare at være hjemme, nyde lidt sjælden alenetid med familien uden nogen som helst form for agenda, men til gengæld med masser af påskeæg og mad.

Til trods for, at vi har fået ryddet lidt op, næsten har ryddet hele altanen for gamle kedelige altanmøbler (ja, vi tog dem ikke rigtigt ind efter sommeren, fordi vi havde en fornemmelse af, at de bare skulle smides ud), har fået onlineshoppet lidt og spist masser af påskeæg, så har vi kun haft en påskefrokost som planlagt ting i kalenderen. Og den blev allerede overstået torsdag, hvor vi tilbragte en dag sammen med svigerfamilien med horrible mængder mad og masser af hygge og snak.

Det er så sjældent, at vi slet ikke har noget i kalenderen, og hvor vi bare kan rende rundt i nattøj til langt op på formiddagen, så når det enedelig sker, skal man huske at sætte pris på det.

I dag gik vi spontant på legepladsen ved Frederikberg Centret. En rigtig udmærket legeplads, der for en gangs skyld var næsten tom, fordi hele byen sad og mæskede sig i påskemad og -æg. 

Hernæst gik turen spontant i biografen til et par timer i selskab med Kung Fu Panda 3, som faktisk er en rigtig sjov film - også for forældrene. Lillemanden havde lige en krise undervejs, fordi han syntes, filmen var for trist, men i sidste ende gik han hjem i højt humør og med Kung Fu spark på fortovet.

Påskens højdepunkt har dog været, at han endelig tabte sin allerførste rokketand lige inden, vi gik på påskeferie. Tandfeen kom derfor natten til torsdag, og tanden er nu pist væk, fordi tandfeen har taget den med til fe-land, hvor hun bor sammen med Klokkeblomst og alle de andre feer.

Ja, det skete så pludseligt med den tand, at vi ikke helt var forberedte på historien og traditionerne, så det blev lige den historie, det blev til, og han åd den med store øjne og var bare glad for, at tanden var blevet byttet ud med en stor rund femmer, der lå under puden næste morgen.

I øvrigt er jeg super glad for, at rokketanden kom ud af munden. Det er sådan en lille smule ulækkert med sådan en tand, der rokker ukontrolleret, og jeg fik pludseligt flashbacks til mine egne år med rokketænder, hvor man drejede og drejede på skidtet, til hele kraniet knagede. 

Et andet højdepunkt er naturligvis, at vi har stillet urene til sommertid, og uret er blevet stillet frem. Det giver håb om, at det for alvor bliver forår snart, at vinterjakken kan komme på pension sammen med halstørklædet, huen og handskerne. Pretty please!

Rigtig god påske! Nyd!

Kasketten med "Rule the World" er i øvrigt fra det lille spanske børnetøjsmærke Garabatisse. De laver ret mange specielle ting, og jeg spottede lige, at de hare 25 pct. rabat på deres webshop med koden EASTEREGG, hvis nu der skulle være plads til lidt forårsshopping fra sofaen ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce