Aniston

Forårsoprydning og min nye butik

Man må skabe lidt kaos, inden man kan skabe orden ... - Forårsoprydning og min nye butik Man må skabe lidt kaos, inden man kan skabe orden ...

Påskeferien er jo sådan set en meget kærkommen mulighed for at få slappet godt og grundigt af, få dyrket lidt familietid og få tilbragt ekstra tid i køkkenet.

Men mit klædeskab har også været jævnt forsømt i meget lang tid - ja, faktisk siden jeg droppede Trendsales for efterhånden en del måneder siden. 

Der er kun blevet fyldt i - ikke blevet tømt ud, hvilket har resulteret i en garderobe, der er lige ved at briste. Hvor skjorter og blazere hænger så tæt, at de bliver helt krøllede, og hvor der så absolut ikke er plads til at klemme så meget som en enkelt lille let glimmersok mere ind.

Og det er faktisk pænt frustrerende, når man gerne 1) vil købe lidt nye forårsklude, 2) gerne vil kunne hive noget ud af skabet uden, at man hiver hele indholdet af skabet med ud!

Derfor er dele af min påskeferie foreløbigt også gået med at få ryddet op og ud, få sorteret og få lagt op på DBA, hvor jeg netop har startet min egen lille butik med alt det, som jeg enten ikke bruger længere, ikke kan passe mere, diverse fejlkøb og alt det, som jeg fik købt men aldrig fik på.

Der er sket ret meget med DBA, siden jeg var fast bruger af siden i tidernes morgen.

Bl.a. er der kommet en app, som jeg downloadede for nogen tid siden, så jeg har klaret det hele med mobilen, hvilket gør det så utroligt meget nemmere end, hvis man skal tage billederne, lægge dem over på computeren og sidde og taste der.

Desuden har jeg fået lov til at teste det nye DBA+ koncept, som DBA netop har lanceret, og som jeg, der konstant har ret meget at sælge ud af, helt sikkert kommer til at få meget glæde af.

Med DBA+ får man nemlig det, der minder om en egen lille onlineshop med kig til alle varerne på hylderne. Man får desuden automatisk fornyelse af annoncer (ret vigtigt, når man når op på 500 annoncer, skal jeg hilse at sige!), og så får man ekstra synlighed på ens annoncer plus ekstra rabat på fragt, hvis man køber sine pakkelabels gennem DBA.

Den første måned er gratis, så det er ret uforpligtende at prøve af. Dernæst koster det 29 kr. om måneden, hvilket er ret billigt sammenlignet med konkurrenternes priser på mere eller mindre samme koncept.

Jeg oprettede en god stribe annoncer i går, og sørme om jeg ikke allerede har solgt den første t-shirt ... Nu mangler jeg så bare at lægge de sådan cirka seks-syv flyttekasser, jeg har stående med tøj, tasker, sko og diverse, som jeg ikke bruger længere, og som bare savner et kærligt hjem. Men øh ... Det må lige blive i næste påskeferie, ikk'! ;-)

Hvis du vil vide mere om DBA+, kan du tage et kig her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce