Aniston

Svenske børnebogsklassikere genudgives i miniformat

Lille Laban er blevet til en serie Stjernebøger.

6 ud af 6 stjerner
Jeg husker vagt Lille Laban og hans søster Laboline fra, da jeg selv var barn. 

Selvom jeg ikke kan huske selve historierne, så kan jeg huske tegningerne af de små søde spøgelser, som var så rare og hyggelige.

Bøgerne om Lille Laban er børnebogsklassikere og har altså mange år på bagen. Og når man selv kan huske noget fra ens egen barndom, så bliver det også straks hyggeligere at introducere for ens egne poder.

Derfor har lillemanden nu også stiftet bekendtskab med Lille Laban og hans lillesøster Laboline. Historierne er nemlig netop blevet genudgivet af Forlaget Alvilda, som har lavet dem til Stjernebøger, hvilket vil sige, at fortællingerne er komprimeret til 14x14 cm. 

De er dog ikke mindre søde og fine af den grund - tværtimod! Og så er det oven i købet meget nemmere at have med, hvis der er behov for det. Og det er der jo nogle gange.
ANNONCE
14x14 cm, 28 sider - og bare så fine :) - Svenske børnebogsklassikere genudgives i miniformat 14x14 cm, 28 sider - og bare så fine :)
I Alvildas serie af stjernebøger om Lille Laban er der foreløbigt udgivet seks bøger (Lille Laban 1-6), og de har hver især været et hit hos både moren og lillemanden.

Historierne består nemlig af relativt få ord, mange lyde, som er en del af fortællingerne, og flotte, enkle billeder på hver side.

Det vil sige, at historierne fænger, og at man selv kan være med til at sige lyde ligesom eksempelvis Laboline, når hun leger hund og kat.

Historierne er dog også et hit hos undertegnede, fordi de har en perfekt længde til en godnathistorie. Og vil man en aften dvæle lidt længere tid ved historien, så er der masser at tale om på billederne i bøgerne.


Alvilda Stjernebøger Lille Laban 1-6 er skrevet af Lasse Sandberg og illustreret af Inger Sandberg. Bøgerne er netop udgivet af Forlaget Alvilda til vejl. udsalgspris på 29,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce