Aniston

Challenge accepted!

Der ligger foruroligende mange billeder fra 42Raw på min telefon og på min Instagram. Ja, vi spiser der måske også ret tit ... Det her er brunchen, som faktisk er utroligt god - og mættende! - Challenge accepted! Der ligger foruroligende mange billeder fra 42Raw på min telefon og på min Instagram. Ja, vi spiser der måske også ret tit ... Det her er brunchen, som faktisk er utroligt god - og mættende!

Okay! Overskriften lyder måske temmeligt hovmodig. Faktum er nemlig, at jeg har været adskillige måneder om at tage udfordringen, og at jeg har skubbet den foran mig, fordi den har været svær at sluge.

Det har skullet passe ind, jeg har skullet overveje, om jeg kunne overskue det, og det har været lidt af en logistisk proces, fordi jeg ikke ved, om jeg ender med at blive træt, dårlig eller virkeligt ond i sulet!

Om lige præcis en uge går jeg dog på en såkaldt "cleanse". 

Jeg, som har det utroligt stramt med at undvære både min kaffe, min Pepsi Max og min morgengrovbolle med ost, skal simpelthen leve af salat og juicer i hele tre dage. 

Det er en udfordring, som jeg har fået af 42Raw, som jo bestemt er et af mine personlige favoritsteder at indtage både morgenmad, frokost og en af de rare latte på soyamælk. Og selvom jeg har gået lidt mange gange omkring en varme grød, så er det også en udfordring, som jeg er utroligt spændt på, og som jeg glæder mig til.

Som den kylling, jeg har været omkring det, har jeg valgt, at jeg skal prøve en EASY Cleanse. Det er, som navnet antyder, den nemmeste variant af cleanse-menuerne hos 42Raw. Den indebærer nemlig, at man i det mindste må spise noget, som ikke er flydende.

Der er således to måltider på menuen hver dag. Resten består af juice og en enkelt shake, som skal udgøre aftensmaden.

Jeg glæder mig sindssygt til at se, om en cleanse på bare tre dage kan gøre noget ved min hyppige sukkertrang, min hang til Pepsi Max og mine kaffeafhængighed. Jeg er desuden ret spændt på, hvor anstrengende jeg bliver, når jeg ikke får mine daglige kulhydrater. Derfor har jeg også valgt at lægge min cleanse over en weekend, så det i det mindste kun er min familie, jeg river hovedet af, hvis det skulle komme så vidt ;-)

Wish me luck! Jeg er klar til at starte cyklen og hente min første ration juice, salat og morgenmad om en uge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce