Aniston

Acquarella

Vandbaseret neglelak med masser af pang og shine!

Det er svært at vurdere skidt og kanel fra hinanden på neglelakmarkedet.

Men faktum er, at Aquarella, som er baseret på vand, ikke indeholder nogle af de giftige stoffer og kemikalier, som der ellers har været tale om i forbindelse med neglelak.

Så er du gravid, allergiker, ammer du, eller vil du bare være sikker på, at der ikke er noget skadeligt i din neglelak, så kunne Aquarella være et bud. Der er i hvert tilfælde hverken parabener, DBP, formaldehyd eller toulen i.

Samtidig er Aquarella dog super cool, og neglelakserien er spækket med lækre farver.

Plejende effekt og hurtigt tør
Herudover skulle Aquarella simpelthen pleje neglen, fordi den indeholder fugt.

Så i modsætningen til alle de neglelakker, der udtørrer neglene og dermed får dem til at spalte og flække, er Aquarella fugtgivende. Det er ret smart!

Noget man dog lige studser over, når man første gang skal bruge Aquarella-lakken er, at den har en lidt sjov og anderledes konsistens end en vanlig neglelak, idet den er meget tynd. Men den er nem nok at styre på neglen, og den tørrer virkelig hurtigt. Her taler vi faktisk næsten, før man kan gå videre til næste negl. Og det er SÅ rart!

Herudover er den duftløs. Hele stuen eller soveværelset lugter altså ikke af kemikalier, når man har været i gang med Aquarelle - hvilket også er virkeligt rart!

Vandbaseret lak og saltvand ...
Holdbarheden er dog ikke helt som mange andre lakker. Men den slides umiddelbart først på spidsen af neglen, hvilket egentlig giver en ret fed effekt, fordi den i forvejen er ret gennemsigtig. Det vil sige, at den er så tynd, at den faktisk ikke falder af i flager. Med mindre man udsætter den for strandvand, for i det tilfælde oplevede jeg, at hele lakken simpelthen var lige til at pille af neglen i et stort stykke. SÅ no-go med saltvand!

Aquarella holder dog, hvis man undgår saltvand, fint en lille uge, inden den bliver så slidt, at man ikke kan være den bekendt.

Vær desuden obs på, at Aquarella kan være meget svær at få af neglen med både neglelakfjerner med og uden accetone. Der findes dog en speciel Aquarella neglelakfjerner, som sikkert kan gøre det bedre!


Se meget mere om Aquarella, og shop løs på Rawmakeup.dk.

 

ANNONCE
Uhm "Pink a Boo" ... En super shiny og hot pink lak! - Acquarella Uhm "Pink a Boo" ... En super shiny og hot pink lak!
Emballagen er lige til at spise! - Acquarella Emballagen er lige til at spise!
Super fin på fingre ... - Acquarella Super fin på fingre ...
... og på tæerne! - Acquarella ... og på tæerne!
Fakta om Aquarella
Acquarella neglelak er ...

... Helt vandbaseret!
...  Uden formaldehyd
... Uden phthalater
... Uden toulen eller andre udtørrende og lokalirriterende petrokemiske opløsningsmidler.
... Uden giftige stoffer
... Lugtfri
... Nem, fordi man ikke behøver at bruge hverken over- eller underlak.
... Hurtig, fordi den tørrer på et splitsekund (næsten)
... Vegansk og ikke testet på dyr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce