Aniston

Nailmatic: Træk din næste lak i automaten

Neglelakautomaterne er endnu ikke kommet til Danmark. Men vi må da håbe, de er på vej.

Nailmatic: Træk din næste lak i automaten
Man kan trække en sodavand, en is, en pose slik, en kaffe og endda en paraply i automater. Og man har i store dele af verden vænnet sig til, at det er det, man gør, når man er på farten.

Men nu kan man altså også trække dagens neglelak i automaten på vej på job - i hvert tilfælde, hvis man bor i Paris eller London.

Franske Nailmatic har nemlig for nylig indtaget det offentlige rum med smarte automater, som man kan trække en frisk ny neglelak fra.

Nailmatic lakkerne kommer i intet mindre end 63 kulører, og hvis man altså står og mangler en lak en tidlig morgenstund, eller når på vej i byen, ja så kan man, 24/7, trække en lak for små 50 kr. (5 pund) for 8 ml.

Lakkerne i automaten opbevares ved 14 grader, hvilket er den ideele temperatur for neglelak. Så ikke nok med, at lakkerne altid er lige dér. De er også dugfriske, når man får fingrene (eller neglene) i dem.

Den første Nailmatic automat blev stillet op ved Citadium i Paris i december sidste år. Siden er der kommet flere til i Paris og omegn og i London. 

Om og i så fald hvornår, vi får den første Nailmatic i Danmark, melder historien ikke noget om. Men et fint koncept er det bestemt!


Se mere om Nailmatic på Facebook.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce