Aniston

Neglelakfjerner i krukke

Hele Danmarks Matas har lanceret ny neglelakfjerner i krukke. Bare dyp og drej ...

At fjerne neglelak med en tot vat og neglelakfjerner kan til tider være besværligt, og, specielt med visse lakker, meget lidt effektivt, fordi vatten sidder fast i glimmer, topcoats og i mere genstridig neglelak.

Derfor er en neglelakfjerner i krukke også en genial opfindelse, som gør det nemmere at fjerne lakken, fordi svampen nede i krukken ikke hiver fat i denne.

Men det kan være skidt for neglen at blive dyppet i neglelakfjerner, og det kan udtørre både negl og hud, hvis man går det 2-3 gange om ugen året rundt.

Det problem synes dog ikke at opstå med Matas' nye Ekspres Neglelakfjerner. Den er nemlig mere skånsom og indeholder ikke acetone, men den er faktisk overvældende effektiv!
ANNONCE
Matas Ekspres Neglelakfjerner indeholder glycerin, der fugter neglen, mens du fjerner lakken. - Neglelakfjerner i krukke Matas Ekspres Neglelakfjerner indeholder glycerin, der fugter neglen, mens du fjerner lakken.
Krukken indeholder en svamp, som man blot stikker fingeren ned i. - Neglelakfjerner i krukke Krukken indeholder en svamp, som man blot stikker fingeren ned i.
Ikke nok med at Matas Ekspres Neglelakfjerner fjerner lakken på meget kort tid, den fjerner faktisk også al lakken, hvis man bare drejer fingeren rundt nede i svampen og kører neglen op langs svampen.

Den er ekstremt let at bruge, og så har væsken en noget fedtet konsistens, der tilsyneladende både fjerner lak, men som også sørger for, at neglen ikke blive udtørret samtidig, fordi den indeholder glycerin.

Jeg troede, at jeg var vild med Sephoras neglelakfjerner-krukke, men jeg må sige, at jeg er VILD med denne!


Matas Ekspres Neglelakfjerner indeholder hverken acetone, konserveringsmidler eller allergifremmende parfumer og forhandles i Matas til vejl. pris på 49,95 kr.
ANNONCE
Bare dyp og drej! - Neglelakfjerner i krukke Bare dyp og drej!
Lakken fjernes effektivt uden, at neglen udtørres. - Neglelakfjerner i krukke Lakken fjernes effektivt uden, at neglen udtørres.
Del

Seneste nyt

Annonce