Aniston

Dove Damage Therapy System

Aniston.dk har testet den nye Intense Repair hårplejeserie fra Dove.

Dove har netop lanceret en ny hårplejeserie, der gør slatne og livløse lokker til sundt og velplejet hår.

ANNONCE
Dove Damage Therapy System
Hudplejeproducenten Dove har brugt flere år på at udvikle deres helt nye hårplejeserie "Dove Damage Therapy System", som er baseret på en fiberaktiv teknologi og microserum, der både reparerer skadet hår indefra og udefra.

Hårplejeserien indeholder både en shampoo, balsam og en 1-minuts Intensiv Kur, mens der senere støder endnu et par produkter til.

Alle produkterne i Doves nye serie er udviklet til at forvandle ødelagt og livløst hår til smukke, sunde og velplejede lokker.

Dove lover med andre ord, at den nye Damage Therapy System-serie sætter en stoppe for spaltede spidser - også selvom man både styler, farver og føntørrer sit hår. Og Aniston.dk har testet de nye produkter for at se, om de nu også holder, hvad de lover.

Det første møde
Vi har brugt den nye Intense Repair shampoo, Intense Repair balsam og 1-minuts Intensiv kuren i de fire uger, som Dove anbefaler, hvis man skal opleve den rette effekt.

Den første oplevelse af produkterne var, at de er lige en tand for parfumerede, hvilket dog ofte er tilfældet med Doves produkter. Herudover har alle tre produkter en virkelig lækker og cremet konsistens, og de er lette at fordele i håret.

De skummer ikke vildt meget, hvilket jeg personligt synes er rart, og de efterlader håret rent og fint.

Dog bliver håret ikke 100 % nemt at redde ud, selvom man har brugt både shampoo og balsam eller hårkur.
ANNONCE
Dove Damage Therapy System
De spaltede spidser får en tur
Dove lover et resultat inden for tre-fire uger, så vi tester naturligvis produkterne i Dove Damage Therapy System i intet mindre end fire uger.

Lovningen fra Doves side er, at man kan komme slidte og spaltede spidser til livs med produkterne, så man kan farve, style, føntørre og glatte håret alt det, man lyster.

Udgangspunktet for testen var da også et hår, som jævnligt bliver farvet og lysnet, så de slidte spidser var på plads.

Så Dove Damage Therapy-produkterne bliver brugt dagligt i de fire uger - shampooen er i brug hver morgen, og der skiftes mellem brug af conditioner og 1-minuts kuren.

Udskyd turen til frisøren
I følge Dove skulle produkterne genopbygge hårets proteiner og dermed pleje håret både indefra og udefra.

Effekten skyldes en unik ny fiberaktiv teknologi og microserum, som identificerer hårets skadede områder og trænger igennem til hårets indre fibre.

Her skulle teknologien genoprette hårets struktur ved at binde små molekyler til hårets proteiner. Hvert enkelt hårstrå repareres dermed indefra og ud.

Efter fire ugers brug er håret da også blevet en smule mere glansfuldt at se på. Det er nemmere at sætte, og de spaltede spidser er måske en smule mindre slidte at se på. Men de er der dog stadig.

På den måde kan Dove Damage Therapy System anbefales, hvis du lige vil udskyde turen til frisøren et par uger. Men på et eller andet tidspunkt skal de slidte lokker altså klippes - Dove hårpleje eller ej.

Men til prisen er Dove Damage Therapy System et udmærket købk, og serien har en vis (omend ikke overvældende) effekt.

Dove Damage Therapy System er netop landet i handlen til vejl. udsalgspris på 34,95 kr./stk. for shampoo og conditioner og 39,95 kr. for 1-minuts Intensiv kuren. Produkterne forhandles i supermarkedet og i Matas.


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce