Aniston

[Konkurrence:] Giv en kompliment, og se skønheden i dig selv

Hvornår har du sidst komplimenteret folk omkring dig?

Vi kvinder er rocker dårlige til at give hinanden komplimenter! Jeg oplever ikke, at kvinder i udlandet er bange for at stoppe fremmede kvinder på gaden og sige: Damn girl, du har nogle pæne ben!

Men her i Danmark nøjes vi med at kigge, og selv vores bedste veninde får ikke engang en kompliment med på vejen, selvom vi altså synes, hun er pisse sød og har noget pænt hår.

Og det er faktisk ikke bare noget, jeg bilder mig ind. Dove har foretaget en undersøgelse, der viser, at mindre end 7 pct. af de danske kvinder får en kompliment ugentligt. Og for mere end 60 pct. drysser der kun søde ord af en gang om måneden eller sjældnere. Måske netop derfor har de fleste af os en kritisk holdning til vores ydre. Undersøgelsen viser nemlig også mere end syv ud af ti er kritiske over for deres ydre.

Det er jo lige vand på Doves selvværdsmølle. Derfor lancerer de nu også en fotokampagne: #seskønhedenidigselv, som kører fra i dag og frem til starten af september.

Kampagnen går i al sin enkelthed ud på at få så mange som muligt til at uploade et billede af sig selv sammen med sin veninde, søster, mor, tante, kollega eller andre på Doves Facebook-side – og så naturligvis samtidig udnytte chancen for at fortælle, hvorfor man synes, at kvinden ved siden af er så skøn. 

Det er da bare smadder fint - og en oplagt mulighed for at få en helt ny vane, nemlig at sprede komplimenter til alle de skønne kvinder i ens liv!

ANNONCE
BUM! Lækker præmie, som du jo evt. kan dele med en veninde, der bare er dejlig - men husk også at fortælle hende, hvor sød hun er :) - [Konkurrence:] Giv en kompliment, og se skønheden i dig selv BUM! Lækker præmie, som du jo evt. kan dele med en veninde, der bare er dejlig - men husk også at fortælle hende, hvor sød hun er :)

*** VIND HUDPLEJE FRA DOVE ***
Du har nu chancen for at vinde en masse fine hudplejelækkerier fra Dove.

For at deltage i konkurrencen skal du:

- Svare på nedenstående spørgsmål.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.

Konkurrencen slutter den 25. september 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce