Aniston

Doves

Kingdom of rust

Det engelske indie band Doves har netop udgivet deres fjerde album.
Doves
Men for mig, var det første gang jeg stiftede bekendtskab med bandet...desværre, for det er noget af det fedeste rock jeg længe har hørt. Jeg har altid haft et svagt punkt for firser rock, og lige præcis det inkorporerer Doves, selvfølgelig godt krydret med indie feeling. 

Jeg genkender flere af mine yndlingsbands samlet i et. Der er en smule Elektric light orchestra, en god del Kansas, og det hele limet sammen med en fed Doves sound. Det er et af de albums, som man hører igen og igen, og konstant finder nye elementer i. Som man kun kan forelske sig dybt og inderligt i, og om ti år stadig hive frem, sætte i playeren og drømme sig tilbage til de fede Doves dage.

Doves er, at køre motorcykel mens vinden leger med håret, og solen bager ned. Doves er masser af bajere i en mørk og fugtig kælder, mens et band spiller i hjørnet. Doves er at elske vildt og heftigt, med sin kæreste under skovens træer. Doves er de følelser man får, når livet er allerbedst og værd at leve. Og de er helt hundrede på listen over de fem cd'er jeg bare må have med, hvis jeg en dag strander på en øde ø.

Tjek Doves- Kingdom of Rust videoen her:
ANNONCE
Doves
Del

Seneste nyt

Annonce