Aniston

Den rene duft

En duft af ren regn.

Clean parfumer har i nogen tid været temmeligt hypet. Jeg var dog, indtil for nyligt, ikke hoppet med på bølgen af Clean-fans.

Mest fordi jeg er typen, der stort set ikke bruger dufte, fordi de fleste parfumer og eau de toilettes "skurer" i min næse. Derfor skal dufte også være meget rene og lette, hvis jeg ikke skal blive helt tung i hovedet og migræne-agtig af dem - og ja, det er primært en "efter-graviditets-ting".

Men det er aldrig for sent af ryge med på Clean-vognen, har jeg fundet ud af. I hvert fald er jeg faldet pladask for Clean Rain duften, som er helt frisk, ren og let i duften!

Jeg nøjes stadig med et enkelt lille pust med duften, men jeg synes, den er helt tilpas mild til, at jeg trives rigtig godt med den. Og den holder alligevel duften dagen lang, hvilket er skønt!

Det er i øvrigt ikke for sjov, at duften hedder Rain. Den giver nemlig lidt samme fornemmelse af ren luft, som man får efter en god byge!

OG det er heller ikke tilfældigt, at Clean har fået netop navnet Clean. De fine og enkle dufte fra mærket er nemlig fri for både parabener, mineralske olier, kunstige farver og underlige tilsætningsstoffer.


Clean dufte forhandles bl.a. hos Matas.
ANNONCE
Den rene duft
Den rene duft
Del

Seneste nyt

Annonce