Aniston

Førstehjælp til trætte øjne

Man bliver så TRÆT af mørke rande!

Førstehjælp til trætte øjne
Førstehjælp til trætte øjne

Jo længere vi kommer ind i efteråret, des mere træt bliver man at se på. Jeg gør i hvert fald! Det er ligesom om, manglen på lys også bare sætter sig i huden, håret og, ikke mindst, under øjnene.

Ud fra devisen "fake it, till you make it", kan man dog vælge at give efteråret og de trætte øjen baghjul og simpelthen gribe til Vichys nye Idéalia Eyes, som mindsker mørke rande og skygger under øjnene, som reducerer træthedstegn OG de irriterende små fine linjer, som kommer med alderen - og med efteråret, har jeg erfaret!

Vichy Idéalia Eyes er et af de seneste skud på stammen i Vichys geniale Idéalia-serie. Og den er sådan set lige så genial som de øvrige produkter i serien. Den kan super nemt fordeles under øjnene med den helt bløde spids, som man blot klemmer cremen ud i og kører under øjet. Den lysner straks området ved hjælp af det såkaldte DRM-Bright compleks, og så plejer den huden omkring øjnene med koffein og vitamin B3. 

Til sammen sørger det for, at man altså ser knap så træt ud, som man gjorde, inden cremen blev påført. Og cremen er helt mild mod øjenregionen, så den irriterer ikke den tynde og fine hud.

Vichy Idéalia Eyes forhandles bl.a. lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce