Aniston

Life Serum - mod livets spor på huden

Ny, spændende serum fra Vichy.

For blot et par år siden, havde jeg aldrig hørt om serum. Men nu er jeg blevet afhængig af de gode dråber, som ligger under min dagcreme og gør så meget godt for min hud.

Alligevel kan man jo med årene se livets spor, og selvom jeg ikke er panisk angst for rynker (endnu) og beviserne på, at tiden og livet går, så vil jeg da gerne holde huden så pæn som mulig, så længe som jeg kan!

Så nu har jeg over de seneste uger anvendt Vichys helt nye Idéalia Life Serum, som kun lige er landet i handlen. Og jeg er indtil videre meget begejstret.

Det specielle ved Vichy Idéalia Life Serum er, at den indeholder nogle helt særlige stoffer, som er inspireret af de mest effektive forsvarsmekanismer, som man kan finde i naturen.

Hvis en blomst bliver angrebet af noget, der kan skade blomsten - det kunne være UV-stråler eller forurening - så begynder planten nemlig at producere et reparerende protein, der udglatter skaderne og beskytter mod den slags angreb fremadrettet.

Det er ret smart! Og det er også den forsvarsmekanisme, som Vichys nye serum sætter i spil, så den gennem dette kan forbedre hudens respons mod ting, der kan skade huden.

Vichy Idéalia Life Serum ideholder desuden et stof, som eksfolierer huden blidt, så de molekyler, som beskytter huden, trænger hurtigere ind.
ANNONCE
Life Serum - mod livets spor på huden
Det bliver alt sammen meget teknisk og måske ikke sådan lige til at forstå. Men pointen er jo dybest set også bare, om Vichy Idéalia Life Serum er god. Og det er den!

Serummen er for det første noget så skøn, fordi den er ganske let perlemorsfarvet og dufter ganske mildt. Herudover er den dejligt forfriskende at smøre på huden, og den trænger hurtigt ind i hudlagene, hvor den skal gøre sit arbejde.

Om den har en effekt mod miljøskader, dårlig luft, spor fra rygning eller andre ubehageligheder for huden om 5 år, er svært at sige. Men der ligger intet mindre end 11 års forskning bag de aktive stoffer, så man må da håbe, at arbejdet ikke har været helt forgæves.

Indtil da vil jeg nyde den rare fornemmelse af Vichy Idéalia Life Serum på huden og krydse fingre!


Vichy Idéalia Life Serum forhandles på apoteket.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE