Aniston

Solcreme - and then some

To rigtig gode solskinsnyheder fra Vichy!

Solcreme - and then some
Der findes et hav af solcremer, hvis primære funktion er at beskytte huden mod solen. Der findes også et hav af hudplejeprodukter, hvis primære funktion er at holde huden fugtet, men som også ganske ofte indeholder SPF som det lille ekstra, der er meget rar at have.

Men nu har Vichy lanceret to nye funktionelle solcremer. Og det er faktisk første gang, jeg er stødt på det.

Man kunne kalde Vichy Capital Soleils to nye produkter for hudplejeprodukter med omvendt fortegn. Det vil sige, at de primært er solprodukter, men de kan også noget andet. Og det er genialt!!

Vichy Capital Soleil Sun Mist SPF 30 er en solcreme med høj faktor til kroppen. Den er dog samtidig en mist, der køler noget så dejligt, når man sprayer solcremen på. Sprayen sørger for, at mængden af produktet doseres fint og jævnt ud over huden, og det termalske kildevand i solcremen gør, at den samtidig frisker op.

Der er ikke noget med selv at smøre og gøre. Det er bare at spraye, indtil man har sprøjtet den ønskede mængde på.

Intet mindre end en musthave på ferien i varmen, hvis du spørger mig!

Vichy Capital Soleil BB-cream SPF 50 er en ansigtssolcreme med høj faktor. Samtidig er den en BB-cream, der kan anvendes i stedet for den sædvanlige ansigtsmakeup. Konsistensen er oven i købet tynd og føles helt let på huden, hvilket er perfekt til en varm sommerdag, hvor man ikke vil lukke huden inde under en tung foundation.

Den giver glød, er nem at arbejde med og har alt i alt en rigtig fin BB-effekt, hvilket gør den oplagt som ansigtsmakeup hele sommeren igennem - og især, hvis man opholder sig meget i solen på stranden, på ferien eller på altanen.

Som bonus får man både hyaluronsyre, termalsk kildevand og en BB-cream, der er vand- og svedresistent.

Jeg kan ikke sige det nok, og derfor siger jeg det igen: De er geniale! Og det vildeste er, at de ikke engang koster mere end din almindelige solcreme/mist/BB-cream!


Vichy Capital Soleil Sun Mist SPF 30, 200 ml, 219 kr. vejl, Vichy Capital Soleil BB-cream SPF 50, 50 ml, 135 kr. vejl.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE