Aniston

All About Eyes Serum

Clinique har lanceret en god nyhed til dig med trætte øjne, og Aniston.dk har testet den.

Slip for trætte øjne og sorte rander helt uden agurkeskiver eller andre tidskrævende alternativer.

All About Eyes Serum
Der er bare perioder i ens liv, hvor man ikke får sovet helt så meget, som man burde, og hvor man ikke får de her daglige ti minutter, hvor man bare kan sidde og slappe heeelt af.

I sådanne perioder er det rart, at skønhedsindustrien finder en løsning, som kan være til hjælp, så man i det mindste ikke ser ud som om, man får for lidt søvn!

Clinique introducerer nu noget af en musthave til tasken - nemlig All About Eyes Serum, som er din redning, hvis du får sorte rander under øjnene.

Jeg har testet All About Eyes Serum, og den er dejligt kølende under trætte øjne og giver lige det friske pift, man har brug for, når man render rundt og ligner en hængt kat.

Dispenseren er nem altid at have i tasken, og produktet er super let at bruge, fordi man bare skruer låget af og kører den lille bold blidt under øjet på det tynde hudlag. Man oplever straks den kølende og friske effekt, og så kan man ellers kaste den tilbage i tasken igen, så den er klar til at hive frem, næste gang de trætte øjne melder sig.

Produktet fra Clinique er som sådan ikke nyt på hylderne, da der er andre, der har lavet lignende. Men det store plus ved Cliniques udgave er, at den er uparfumeret.

Clinique All About Eyes Serum er netop landet i handlen til vejl. udsalgspris på 220 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce