Aniston

Style de bryn, baby

Tre til sæsonens bryn - og en klat inspiration.

Tiden, hvor bryn bare fik lov til at være bryn, er forlængst forbi. Nu skal brynene styles, også selvom brynene måske allerede har en god kulør og fylde.

Derfor vælter det i øjeblikket også frem med både alskens beautylir til at farve og style brynene med, og nu også såkaldte shaping gels, der svarer til en brynmascara, men som ikke indeholder farve. Har man altså i forvejen flotte mørke bryn, så kan man roligt gå i gang med blot at style dem.

De fleste af os går efter det naturlige, men dog fyldige, look. Men er man mere bryn-modig, er det buskede look - tænk Cara Delevingne og ikke stor sydlandsk mand - hvor der gøres mere ud af fylde end nødvendigvis farve også virkelig flot. Herudover er det også top trendy at dyrke det grafiske look, hvor brynene er helt optegnede - men, igen, der er ikke langt fra top lækkert til optegnet skovsnegl, så det handler om en rolig hånd og tungen lige i munden.

Både Maybelline og L'Oréal Paris har lanceret nye brow shaping gels uden farve, og de er lige til at fræse gennem brynene efter stil og behov. 

Maybellines nyhed er en del af den hyldede og storsælgende Brow Drama-serie og er således en transparent variant af denne, mens L'Oréal Paris har lanceret en Brow Artist Plumber i både transparent og i mellembrun, som passer perfekt til alle os lyse, blonde piger, der ofte ikke kan bære den helt sorte variant.

Jeg har samlet inspiration til sæsonens brynlooks, som nemt kan styles med enten en farvet eller transparent brow shaping gel, i galleriet ovenfor. Det skulle være lige til at gå til.

Maybelline Brow Drama Transparent har en vejl. pris på 69,95 kr, mens L'Oréal Brow Artis Plumber i transparent eller medium har en vejl. pris på 89,95 kr.

 

ANNONCE
Style de bryn, baby
Del

Seneste nyt

Annonce