Aniston

M2 Eyebrow Renewing Serum

Genvejen til fyldigere bryn!

Foto: Aniston.dk - Fotograf: K. Pauner - M2 Eyebrow Renewing Serum Foto: Aniston.dk - Fotograf: K. Pauner
Bryn har altid været i fokus og har i de senere år spillet en dominerende rolle modemæssigt.

I 1980'erne skulle de være brede, markante og fyldige. I 1990'erne skulle de være så minimalistiske som overhovedet muligt eller fjernes helt og aldeles. I 00'erne forsvandt fokus fra brynene for en stund, men de fleste fik mere fylde og farve. I de seneste sæsoner har alle os, som skam-plukkede vores bryn to årtier tilbage, måtte kæmpe os til de moderigtige af slagsen, hvor brynene ikke kunne blive markante og brede nok.

Den seneste bryn-tendens er de fyldige, brede og markante bryn, som skal lysnes eller afbleges helt.

De skal stadig være der, og de skal stadig være fyldige og brede, og derfor er alverdens serumer, som kan give os de fyldige bryn tilbage, stadig aktuelle!

Jeg har derfor testet en af disse serummer, M2 BROWS fra M2 BEAUTÈ, som skal kunne genskabe de fyldige og brede bryn, og jeg må inddrømme, at det virker!

Testen begyndte i november sidste år og allerede efter daglig brug i fire uger begyndte de første små resultater at vise sig. 

Sådan anvendes M2 BROWS serum:
M2 BROWS Eyebrow Renewing serum påføres de steder, hvor man ønsker at optimere sine bryn. Den specielt designede pensel gør påføringen hurtig og let at målrette.  

Trin 1: Al makeup skal af, og her anbefaler M2 BEAUTÈ, at man anvender en olie-fri eyemake-up remover, som f.eks. M2 BEAUTÈs egen M2 FACIAL.
Trin 2: Vask ansigtet.
Trin 3: Serum påføres, som man ville påføre en flydende eye-liner - bare på brynene. Man skal være opmærksom på, at det kun er brynene, eller der hvor man ønsker, at brynene skal vokse, der nyder godt af serummet, og man skal endelig være gavmild med det! M2 BROWS skal tørre helt, og man skal undgå at anvende creme eller andre kosmetiske produkter oven på de behandlede områder.

Dette gentages hver aften, inden man går i seng, indtil der ikke er mere serum tilbage. Og det er vigtigt, at det anvendes om aftenen, hvor huden er fri for makeup, og serummen kan arbejde, mens man sover. 

Forandringer i form og fylde kan forventes allerede i løbet af 4 til 6 uger.

Du kan se min forvandling i galleriet!
ANNONCE
Foto: M2BEAUTÉ DANMARK - M2 Eyebrow Renewing Serum Foto: M2BEAUTÉ DANMARK

M2BROWS EYEBROW RENEWING SERUM
M2BROWS Eyebrow Renewing Serum er et kosmetisk produkt, baseret på de nyeste videnskabelige opdagelser, som både hjælper med genetableringen og formningen af bryn. Det styrker brynene, fylder dem ud, forlænger, stimulerer brynenes vækst.

Produktet indeholder det innovative MDN-komplex og ingredienser som naturligt tang fra det sorte hav: Black Sea Rod Oil, som er et naturligt prostaglandin, der udvindes af Gorgonian koraller. Kombinationen af de to vækststimulerende ingredienser giver, allerede efter 6 uger, dine bryn et helt nyt udtryk og fyldigere og mørkere øjenbryn.

M2BROWS EYEBROW RENEWING SERUM kan købes her.

ANNONCE
Foto: M2BEAUTÉ DANMARK - M2 Eyebrow Renewing Serum Foto: M2BEAUTÉ DANMARK

M2FACIAL OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER
M2 FACIAL er en olie-fri eye make-up remover til mild afrensning og effektiv pleje.

Den er udviklet specielt til de sarte øjenomgivelser, som har behov for særlig pleje og forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af M2LASHES produkter (det aktive serum og den revitaliserende gloss).

Den milde aktive formel skaber en balancerende pleje og fornyelse af huden, mens den renser grundigt - uden at efterlade olieagtig film.

Den unikke fedt-fri formel i M2FACIAL Oil-free Eye Makeup Remover garanterer optimal og skånsom afrensning og pleje og sætter en stopper for ubehagelige hævelser og tilstoppede porer. En innovativ øjenmakeupfjerner, som forbereder effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

Aktive ingredienser

• Hyaluronsyre tilfører og bevarer fugt og beskytter hudensøverste lag med en usynlig, åndbar film.

• D-panthenol forbedrer hudens fugtdepoter, virker anti-inflammatorisk og har en lindrende og helende virkning

• Acetyl tetrapeptid-5 virker effektivt mod hævelser og hævede øjne og reducerer synligt mørke rande

M2FACIAL OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER kan købes her.

ANNONCE
Foto: M2BEAUTÉ DANMARK - M2 Eyebrow Renewing Serum Foto: M2BEAUTÉ DANMARK

M2LASHES EYELASH ACTIVATING SERUM
M2LASHES EYELASH ACTIVATING SERUM, er hemmeligheden bag smukke øjenvipper med fylde og er ligesom M2BROWS EYEBROW RENEWING SERUM et aktivt serum, der i dette tilfælde får vipperne til at vokse.

Produktets innovative aktive ingrediens MDN*, er udviklet fra et ingrediens, som bruges i øjenmedicin og kombineret med vitaminer, som giver dig flere øjenvipper, fremmer deres vækst og forlænger samtidig vippernes naturlige holdbarhed. Vipperne bliver længere, fyldigere og stærkere.

De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger, og det optimale resultat efter 4 måneder.

M2Lashes anvendes 1 gang om dagen. For bedste resultat om aftenen, efter at du har fjernet din make-up (og eventuelle kontaktlinser) – på ren, tør hud.

Påfør M2Lashes på huden ved vippekanten på de øverste øjenvipper, ligesom når du anvender en flydende eyeliner. Lad M2Lashes trænge ind i huden og tørre helt. Når serumet er helt tørt kan du bruge din normale øjencreme.

Resultater: Fyldigere, længere, stærkere vipper! Hvis du anvender den hver dag, vil dine vipper ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Dine øjne vil blive mere iøjenfaldende, forekomme mere åbne og strålende. 1 flaske rækker til minimum 4 måneder.

M2LASHES EYE LASH ACTIVATING SERUM kan købes her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce