Aniston

Pincet med lys

Så er det slut med at overse de små hår i øjenbrynene.

"Ganske enkelt genial" er måske det mest rammende til at beskrive den nye pincet med lys fra Depend, som Aniston.dk har testet.
Pincet med lys
For hvem kender ikke situationen, hvor du pludseligt ser dig selv i et spejl i et rum med lys, der er anderledes end det, du selv har på badeværelset. Og pludselig kan du se, at du har misset en hel del hår i dine øjenbryn, fordi du ikke har kunnet se dem i lysindfaldet ved dit eget spejl. 

Løsningen er enten, at du altid har en pincet i lommen, så du lige kan plukke de hår, du pludseligt kan se i prøverummet, på biograftoilettet eller i spejlet i din venindes gang. Eller også kan du investere i den helt nye pincet fra Depend, som kommer med lys, der bare er "spot on" hver gang.

Brynet i spotlight

Lyset i den lille pincet tændes nemt med et lille tryk, og dine bryn bliver straks oplyst af et let blåligt diodelys, der bringer alle de små hår i spotlight, så du rigtigt kan se dem og plukke dem alle sammen.

Det er nemt og virker super godt.

Herudover er pincetten på Depends nye produkt også rigtig god. Den fanger nemt selv de mindste, korteste og fineste hår.

Pincetten fra Depend er lavet af kvalitetsstål og er forsynet med en lysdiode, der kører batteri, som holder i op til 10 timer (hvilket gerne skulle være nok til en hulens masse plukkerier!!)

Depend lyspincet har en vejl. udsalgspris på 99 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 20 23 89 15.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce