Aniston

Depend Øjenbrynspen

Trænger dine øjenbryn til farve i en fart? Aniston.dk har testet Depends øjenbrynspen.

Kender du det: Du er på vej ud af døren i dit bedste outfit, men pludseligt ser du, at dine øjenbryn ser alt for fesne ud. Redningen er en øjenbrynspen...
Depend Øjenbrynspen
Hvis det skal gå lidt hurtigt med at få farvet øjenbryn, og du derfor ikke har tid til at farve med den langtidsholdbare øjenbrynsfarve, så er det rart at have en øjenbrynspen ved hånden, og netop sådan en har vi testet for dig.

Vi har nemlig kastet os over Depend Øjenbrynspen, som er en let og brugbar dag-til-dag-løsning, der er rar altid at have på badeværelseshylden.

Øjenbrynspennen er en nyhed hos Depend og er en til dig, der ellers bruger en øjenbrynsblyant, en mascara eller andet hver morgen, når du lægger make-up. Men den er også god til dig, der ikke altid har råd eller tid til at få dine bryn farvet hos frisøren eller kosmetologen. Depend Øjenbrynspen er med andre ord lidt af et musthave - uanset øjenbrynsvaner...

Nem løsning
Pennen er meget nem at bruge, den giver et flot resultat og giver hurtigt brynene farve, så du kan komme afsted ud i det pulserende liv i en fart.

Til forskel fra en almindelig pen farver Depend Øjenbrynspen desuden kun hårene og ikke huden under.

Den er nem lige at have med i tasken, hvis man vil opfriske bryn i løbet af dagen. Men faktisk holder resultatet længe, så det skulle da kun være, hvis du er så uheldig at ramme en ubehagelig regnbyge.

Og når du skal fjerne farven igen, så bruger du bare din sædvanlige make-upfjerner.

En god, hurtig og nem løsning, der giver et godt resultat.

Depend Øjenbrynspen findes i farverne sort, sortbrun og brun til vejl. udsalgspris 99 kr./stk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce