Aniston

Tendens 2013: Det naturlige look

Fyldige bryn, naturlig makeup og ud med læbestiften.

Tendens 2013: Det naturlige look
Året lakker mod ende, og det betyder, at vi skal tage et kig i krystalkuglen og frem på det nye år: År 2013.

Hvordan det hele ender, ved ingen endnu. Men makeup- og skønhedstendensen for 2013 går i øjeblikket kun en vej, og det er mod det naturlige.

Allerede under modeugen så vi det flere steder, og i de internationale magasiner er man heller ikke i tvivl. Men hvad betyder det så for din makeup og ansigtet i spejlet i det nye år?

Det naturlige look
Hvis vi først retter opmærksomheden mod læberne, så skal disse ikke have helt så mgete opmærksomhed, som de har skullet de seneste år. Den pangfarvede læbestift, kan du umiddelbart godt lægge i skuffen, og så kan du i stedet finde en naturlig gloss eller en dejligt plejende læbepomade frem. Læberne skal nemlig helst bare være naturlige - men naturligvis stadig sunde - at se på.

Ansigtet generelt skal også se naturligt ud. Men smid for guds skyld ikke hele makeup-arsenalet ud. Bare sørg for, at lægge en makeup, der får din hud til at se ikke-sminket ud. Hold det i stedet sart og fint.

Efter at have plukket løs på øjenbrynene i årevis skal vi kvinder desuden pakke pincetten langt væk i det nye år. De brede og mere naturlige bryn er nemlig tilbage. Og er du typen til det, må du gerne sørge for at markere dem ekstra, så de får endnu mere fylde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce