Aniston

Instant Lift for Brows

Cliniques efterårsnyhed giver brynene et løft og er ganske enkelt fabulous!

Velformede øjenbryn kan gøre rigtigt meget for dit samlede udtryk. Med nyheden "Clinique Instant Lift for Brows" kan du nemt få det helt perfekte look.

Instant Lift for Brows
Du kan lægge en nok så perfekt make-up, men hvis brynene ikke også ser lækre, velplejede og velformede ud, er hele arbejdet i og for sig spildt.

Og selv om du ofte får farvet dine bryn, kan det nogle gange være tiltrængt at fylde lidt ekstra farve på, så brynene er helt i vinkel - hele tiden.

Clinique introducerer netop nu en nyhed til brynene, der, efter min mening, er helt uundværlig i enhver make-up-samling.

To lette trin
Nyheden hedder "Instant Lift for Brows" - og det er netop, hvad den gør: Den løfter dine bryn med et minimum af indsats!

Den lille pen, som udgør nyheden, ser ikke ud af meget. Det er en tynd pen, der mest minder om en mellemting mellem en øjenblyant og en læbestift, men som kan åbnes i begge ender.

I den ene ende finder man en mørk farve, som er til brynene, og i den anden ende er så highlighteren, som skal under brynene.

Øjenbrynsblyanten er designet til at udfylde brynene og fylde lidt på de områder, hvor man måske ikke har så mange brynhår. På den måde bliver brynene mere ensartede og får en fin farve samtidig.

Highlighteren i den anden ende lysner området lige under brynet og løfter rent optik brynet en smule.

Alt dette tager ikke længere tid end det gør, at lægge en hurtig omgang øjenskygge, så det er virkeligt nemt og giver en helt utrolig effekt med bare to lette trin.

Begge ender har da også en skrå kant, som gør det nemt at påføre præcist.

Catch it while you can
Clinique Instant Lift for Brows er allergitestet, uparfumeret, langtidsholdbar og vandafvisende.

Eneste store ulempe ved produktet er, at man bliver dybt afhængig af det, allerede når man har brugt Instant Lift første gang.

Det ville ikke være noget problem, hvis ikke Clinique havde proklameret, at Instant Lift for Brows kun vil være på markedet i en begrænset periode! Så ladies: Det er med at hamstre hos den lokale Clinique-forhandler!

Clinique Instant Lift for Brows er en del af Clinique Fall Trend, der er i butikkerne fra 9. august 2010. Vejl. udsalgspris 130 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce