Aniston

Skønne læbepomader

Nogle gange trænger læberne bare til et naturligt look - og masser af fugt!

Læberne kan hurtigt blive tørre i sommervarmen, og så kan en god læbepomade være lidt af en lifesaver. Her er Aniston.dk's sommerfavoritter.

Er du til helt naturlige læber, og er du afhængig af altid at have en læbepomade med dig? Så er du ikke alene.

Specielt her i sommervarmen kan en god læbepomade være en nødvendighed - og let's face it: Der er stor forskel på effektiviteten blandt de forskellige læbepomader på markedet.

Men hvis du skal ud og investere i en ny fugtgiver til dine purøse sommerlæber, så er her tre favoritter.
ANNONCE
Skønne læbepomader
Erbavivas økologiske
Erbaviva er indbegrebet af ultra-hip økologi fra det sydlige Californien. Mærket er ikke specielt kendt herhjemme endnu, men der er fine sager imellem i deres sortiment.

Der er blandt andet denne skønne læbepomade, den såkaldte "Quease-Ease Lip Balm", som er tilsat æteriske olier fra ingefær og pebermynte, og som er helt fri for petrokemiske stoffer.

Læbepomaden er en praktisk stift, og så er den næsten 100 % økologisk.

En super god læbepomade, der giver fugt med det samme.

Erbaviva Quease-Ease Lip Balm er ikke set mange steder i Danmark, men den forhandles dog her til 79 kr.
ANNONCE
Skønne læbepomader
Den fine fra Figs & Rouge
Figs & Rouge er også lidt af en luksus til dine læber.

Alle produkter i serien er ligeledes økologiske, og så har de ganske enkelt det fineste vintage-design, som er meget svært at stå for.

Herudover er Figs & Rouge Lip Balm super effektiv til tørre læber, og det er jo i sidste ende det vigtigste.

Figs & Rouge findes i flere varianter, men favoritten må være den nye med Peppermint & Tea Tree.

Heldigvis er vejl. udsalgspris kun 49 kr. for denne skønne sag, så du kan sagtens finde råd til at prøve dig frem og finde din egen favorit.

Naturlige Korres
ANNONCE
Skønne læbepomader
Korres Lip Butter er en prisbelønnet lille sag, der indtil fornyligt kun kunne købes i en krukke. Men nu er Korres Lip Butter netop kommet på markedet i stick-form, så du selv kan bestemme, hvad du er mest til.

Lip Butter er lidt af en favorit hos både skønhedseksperter, makeup-artister og forbrugere, og produktet har vundet flere priser. Der sælges da også en krukke Lip Butter hvert minut verden over.

Men nu kan tilhængere af læbepomade i stick-form altså også være med, for Korres har netop introduceret Mandarin Lip Butter stick, som er en lækker og naturlig læbepomade, der både findes i som au natural og i fire lette farver i nuancerne pink, rosa, fersken og lilla - og med eller uden solfaktor.

Korres Mandarin Lip Butter har en vejl. udsalgspris på 75 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce