Aniston

Leona Lewis og The Body Shop

Lige nu har både Leona Lewis og The Body Shop meget at fejre.

For nylig kunne The Body Shop annoncere, at Leona Lewis er brandets nye "Brand Aktivist" og ambassadør

Nogenlunde samtidig kunne folkene bag det samvittighedsfulde skønhedsmærke sætte et flueben ved en sag, som de har kæmpet for i 20 år: Nemlig et EU-forbud mod test af skønhedsprodukter på dyr.

Herudover lancerer The Body Shop også en helt ny limited edition-serie, som er designet af den nye brand aktivist for The Body Shop, og som lander i handlen den 4. april - dog i et ekstremt limiteret antal!

Alt sammen fantastiske grunde til at fejre - og det gjorde vi så!

The Body Shop havde således inviteret til VIP-aften med Leona Lewis med på storskærm, pink drinks, farverige øjenskygger og vegetarisk mad i bedste Leona-stil.

Limited edition Leona Lewis-serie
Aftenen var VIP på flere måder. Ikke nok med, at vi havde Leona med på storskæm og havde butikken i Østergade for os selv efter mørkets frembrud. Men The Body SHop gav også et sneak peak på den helt nye Leona Lews-serie, som ellers først er til salg fra 4. april og kun i nogle af The Body Shops butikker.

Serien indeholder de fineste Shimmer Palettes med kompakt pudder, den blødeste Blusher Brush med super bløde syntestiske børstehår, White Musk Libertine dufte med syntetisk moskus (og dermed uden dyremishandling) samt fine Lip Gloss i fire farver. Alle med det hjortedesign, som er specifikt for Leonas nye makeup-kollektion.

Leonas favoritter
Leona Lewis har i øvrigt været fan af The Body Shop, siden hun var ganske ung. Derfor havde hun også, i aftenens anledning, udvalgt sine fem favoritter blandt The Body Shops produkter. Disse er:

1) Tea Tree Pore Minimiser
2) Vitamin E Moisture Cream
3) Beautufying Oil Brazil Nut
4) Nutriganics Drops of Youth
5) Coconut Body Butter


Se billederne fra eventen med Leona Lewis og The Body Shop nedenfor.
ANNONCE
Den grønne løber var rullet ud foran The Body Shop i Østergade i København. - Leona Lewis og The Body Shop Den grønne løber var rullet ud foran The Body Shop i Østergade i København.
Ingen dyremishandling her - hverken i makeuppen eller i kagen. - Leona Lewis og The Body Shop Ingen dyremishandling her - hverken i makeuppen eller i kagen.
De nye Colour Crush er perfekte til et Leona Lewis-look. - Leona Lewis og The Body Shop De nye Colour Crush er perfekte til et Leona Lewis-look.
Leona Lewis er vegetar, og The Body Shop diskede derfor op med alskens lækkerier - helt uden kød. - Leona Lewis og The Body Shop Leona Lewis er vegetar, og The Body Shop diskede derfor op med alskens lækkerier - helt uden kød.
Smukke Shimmer Palettes fra den helt nye Leona Lewis-serie. - Leona Lewis og The Body Shop Smukke Shimmer Palettes fra den helt nye Leona Lewis-serie.
Leona Lewis var med live på storskærm ... - Leona Lewis og The Body Shop Leona Lewis var med live på storskærm ...
... og hun gav naturligvis et nummer. - Leona Lewis og The Body Shop ... og hun gav naturligvis et nummer.
Del

Seneste nyt

Annonce