Aniston

Leona Lewis er ny Brand Aktivist hos The Body Shop

Den britiske superstjerne er blevet ambassadør for beautybrandet.

Leona Lewis er ny Brand Aktivist hos The Body Shop
Det er ikke en Fru hvem-som-helst, der netop er blevet ambassadør og såkaldt Brand Aktivist for The Body Shop.

Leona Lewis, der kick-startede sin karriere med sejren i det engelske X-Factor, og som siden er blevet lidt af en supertjerne, lægger nemlig ansigt og navn til det samvittighedsfulde beautybrand.

Leona Lewis har intet mindre end tyve mio solgte albums og en lang række priser bag sig, men hun er også vild med dyr, lever som vegetar og er desuden meget engageret i skønhed. Dermed er hun et godt match til The Body Shop, der tror på skønhed uden dyremishandling.
 
Rollen som brand Aktivist
Som en del af samarbejdet bliver en af Leonas første opgaver at hjælpe The Body Shop og NGO’en, Cruelty Free International, med deres fælles globale kampagne for at stoppe for dyreforsøg inden for kosmetikindustrien.

Kampagnen er blevet yderligere forstærket af det EU forbud imod dyreforsøg inden for kosmetikindustrien, der trådte i kraft den 11. marts i år.
 
Limited Edition Leona Lewis-serie
Leona Lewis vil desuden lægge navn til en eksklusiv makeup- og duftkollektion under navnet the Limited Edition by Leona Lewis.

Kollektionen er, naturligvis, blevet til uden mishandling af dyr.

Og farverne på den nye makeupkollektion er inspireret af trenden inden for modeverden.

Herudover er alle produkterne 100 % vegetariske og præsenteres i øvrigt i fine og anderledes emballager med blomster og hjortemotiv, der skal symbolisere, at The Body Shop var et af de første skønhedsbrands i verden, der producerede moskus syntetisk i stedet for at udvinde den fra moskushjorten.
 

Den nye Limited Edition Leona Lewis-serie fås i et meget begrænset antal og vil være i butikkerne fra den 4. april 2013.
ANNONCE
Leona Lewis er ny Brand Aktivist hos The Body Shop
Del

Seneste nyt

Annonce