Aniston

Tag på venindetur til Aarhus

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Skal turen gå fra Sjælland til Jylland? Hop ombord på færgen, og sejl over Kattegat til Smilets by, Aarhus. I får her en lille guide og forsmag på, hvad der venter af oplevelser og seværdigheder i Aarhus for dig og veninderne.


Spændende attraktioner i Smilets by

Der er rigtig mange besøgsværdige steder i Aarhus. Hvis du eksempelvis er til kultur, har Aarhus en masse at byde på for dig og dine veninder. Smilets by blev i 2017 udpeget som Europæisk kulturhovedstad, så der er noget for enhver smag. 

En af de helt store attraktioner i Aarhus er ARoS. Kunstmuseet er et af de mest besøgte museer i Skandinavien og ligger midt i Aarhus. På museet kan I blandt andet se nogle historiske og ikoniske kunstværker, og så skal regnbuen selvfølgelig også opleves. Regnbuen er placeret på toppen af bygningen, hvor I kan se Aarhus fra oven i mange forskellige farver og tage nogle mindeværdige billeder.

I kan også gå på opdagelse i Den Gamle By. Her går I tilbage i tiden til 17-, 18- og 1900-tallet, hvor I kan besøge de mange autentiske butikker, værksteder og boliger fra gamle dage. Jeres smagsløg bliver også forkælet i Den Gamle By, hvor I kan smage på de mange traditionelle danske retter, der tilbydes.

Udforsk naturen i Aarhus

Hvis du og dine veninder elsker naturen og gerne vil pakke en kurv med madpakke og drikkevarer, kan I tage i Marselisborg Dyrehave. Her kommer I helt tæt på hjorte, dådyr og vildsvin. Marselisborg Dyrehave ligger kun et stenkast fra Marselisborg Slot. 

I kan også gå en tur i Botanisk Have, som ligger kun en kort gåtur fra Den Gamle By. I Botanisk Have kan I se smukke blomster, små hyggelige stier og Væksthusene. Væksthusene byder blandt andet på eksotiske planter og museumsbutikken. 

Der findes også en masse strand- og skovområder i Aarhus, hvor I kan nyde en hel eftermiddag i godt selskab.  

Få smilet frem i Aarhus 

I Aarhus kan du også byde din mor, søster eller veninderne på en underholdende dag i Tivoli Friheden. Her kan du prøve mange forskellige typer forlystelser, og på udvalgte dage kan I også få en musikalsk oplevelse af højeste kvalitet, da mange af Danmarks bedste musikere hvert år lægger vejen forbi. 

Tag færgen fra Sjælland, sejl mod Aarhus, og oplev Jyllands hovedstad. Aarhus er byen for hele venindegruppen og familien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce