Aniston

Find inspiration til en sjov venindetur til Berlin

Er I trætte af at sidde hjemme og længes efter en spændende oplevelse med veninderne? Hvorfor ikke tage en flyrejse til Berlin og opleve byen med alle dens seværdigheder og spændende aktiviteter? 

Berlin er en alsidig by med et rigt kulturliv og et utal af muligheder, uanset om I er til shopping, lækker mad eller kulturelle oplevelser. Her er vores forslag til, hvordan I kan sammensætte jeres perfekte venindetur til Berlin.

Kom nemt til Berlin med flyet

Den hurtigste måde at komme til Berlin på fra Danmark er med flyet. En nem start på jeres ferie er lufthavn parkering, så I hurtigt kan komme til lufthavnen og starte ferien. 
Hvis I har et morgenfly, kan I starte ferien med en hyggelig brunch inden I boarder flyet. Flyver I med eftermiddags- eller aftenfly, kan I starte ud med et par gode cocktails eller et lækkert måltid. 

Tag på shopping tur i Mitte

Efter at have efterladt din bil i trygge hænder hos Parkos og tyvstartet med ferie-shopping i lufthavnen, er I nu klar til nogle hyggelige dage med kultur, afslapning og gode oplevelser. 

Mitte er kendt som Berlins fashiondistrikt med en række eksklusive modeforretninger og et hyggeligt caféområde. I kan starte jeres venindetur her, hvor der både er mulighed for at opdage nye designere og finde spændende vintagefund. 

Gå en tur langs Kastanienallee og Rosenthaler Strasse og gå på opdagelse i de forskellige butikker. Tag en pause, og nyd en kop kaffe på Café Cinema eller Café Marx i området.

Besøg de kulturelle seværdigheder i Berlin

Berlin er kendt for sin mangfoldighed og rige historie, så der er mange seværdigheder, som I bør besøge på jeres tur. Hvis I vil ud og opleve Berlins rige kunstscene, kan I tage på besøg i byens mange gallerier som f.eks. KW Institute for Contemporary Art eller Berliner Galerie. 
Er I mere til en historisk tur, kan I tage en tur til Berlin Wall Memorial og Checkpoint Charlie Museum og opleve Berlins tidligere politiske historie.

Smag på Berlins kulinariske oplevelser

Berlin har et utal af kulinariske oplevelser, og det kan være svært at vælge, hvilke oplevelser man vil udforske. Vi anbefaler, at I besøger Berlins lokale madmarkeder som Markthalle Neun eller Street Food Thursday i området Kreuzberg, hvor I kan smage på lokale delikatesser og sæsonbetonede ingredienser. Hvis I leder efter en mere eksklusiv madoplevelse, kan I besøge restauranten Tim Raue, som er en af Berlins bedste Michelin-restauranter.

Få en alternativ oplevelse i Berlin

Hvis I vil have en anderledes oplevelse i Berlin, kan I tage på besøg i et af byens mange musiksteder, som f.eks. Astra Kulturhaus eller Berghain. Der er også mange alternative klubber og undergrunds-koncerter, som I kan udforske på jeres tur, hvis I er til den mere alternative musikscene. 
Hvis I vil have en mere afslappende oplevelse, kan I tage på en cykeltur rundt i byen og tage en pause i stadens parker, som f.eks. Treptower Park eller Görlitzer Park.
Hvad end I er til shopping, historie eller kulinariske oplevelser, så er Berlin en by, som har noget for alle. Så hiv fat i dine veninder, og få en uforglemmelig tur til Berlin!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce