Aniston

3 tips til den nystartede smykkeforretning

Flere og flere kaster sig ud i eventyret med en smykkeforretning. Smykker - og bestemt kvalitetssmykker - er nemlig blevet en stor trend indenfor fashion. Selvfølgelig har smykker altid været en mere eller mindre populær accessory, men nu til dags kan et outfit ikke fuldendes uden! I denne artikel giver vi nogle tips til dig, som for nylig har startet en smykkeforretning.

Kvalitet og eksklusivitet: Send de rette signaler  

Mange vil efterhånden gerne betale en ekstra pengesum for smykker af bedre kvalitet. Selvom du måske ikke producerer ægte sølv-og guldsmykker, kan man komme langt med smykker lavet af diverse metaller og med fokus på kvalitet. Der er ikke noget værre end falske smykker, som efterlader farve på huden! 

Tænk også over, hvordan du sender smykkerne ud til kunden. De skal passes ordenligt på, så de ikke går i stykker i løbet af fragten. Brug eventuelt en flot boblekuvert. Denne kan både passe på smykkerne - og samtidigt sende et signal om eksklusivitet. 

Brand awareness: Influencers og SoMe

Når du skal brande dine smykker, er det vigtigt at tænke nyt og kreativt. En af dine muligheder for at få skabt allermest brand awareness er via influencers og generelt set gennem SoMe. 

Specielt er Instagram og TikTok populære steder, hvor du kan brande dine smykker. Hvad vil du gerne have, at dine smykker skal signalere? Find en influencer, hvis Instagram og/eller TikTok støtter op om disse signaler. 

Det kan yderligere ofte betale sig at betale for sponsorerede adds på disse SoMe platforme. På den måde kan algoritmen digtere, hvem der skal modtage dine adds. Algoritmen ved nemlig, hvem der er på udkig efter nye smykker - og algoritmen ved, hvilke personer er interesserede i lige præcis smykker af samme stil som dem, du sælger. 

Følg tidens trends: Vær på forkant 

Noget af det vigtigste, som man bør huske, når man har en forretning, er at følge tidens trends. Moden kan hurtigt ændre sig, og derfor er det en god idé at være på forkant med disse nye trends. Du kan altså ikke være den sidste, som finder ud af, at øreringe med sten i farver er blevet in! 

Følg andre designere på sociale medier, læs om design trends hos relevante magasiner og spørg generelt dit  netværk, hvad de mener, rør sig i samfundet nu - men også i fremtiden. Uanset hvilket felt man er i, er dette et meget vigtigt element. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce