Aniston

Inspiration til din næste aleneaften i hjemmet

Det er for det meste rart at være omgivet af familien, men af og til har man brug for at være alene. Det kan du højst sandsynligt nikke genkendende til, hvis du er typen, som værner om din alenetid.

Er du vant til at passe andre op fra morgen til aften, så kan du måske blive helt i tvivl om, hvad du skal foretage dig, når dine kære guldklumper ikke er hjemme. I denne inspirationsartikel får du en række forslag til, hvad du kan lave, når du er alene hjem næste gang.

Gør din aleneaften til en filmaften

Hvad er mere afslappende, hyggeligt og underholdende end at se film en hel aften?

For at en filmaften skal blive en succes, er det alfa omega, at man finder de bedste film frem fra gemmerne. I og med at du er alene hjemme, kan du med god samvittighed vælge de film, som du synes bedst om. Det vil i den anledning være oplagt at finde tidens bedste tøsefilm frem. Nedenfor får du nogle idéer til, hvilke film du kan se:

  • Mean Girls
  • Sex And The City
  • Step Up
  • Titanic
  • High School Musical
  • Crazy, Stupid, Love

Du går aldrig helt galt i byen med disse film, men der findes selvfølgelig også mange andre tøsefilm. En ægte filmelsker kan sagtens se 2-3-4-5 film i træk. Gælder det mon også dig?

 

Spil bingo på nettet

Skulle det ske, at du bliver træt af at se film, så kan du overveje at teste dit held ved at spille bingo på nettet. Der findes rigtig mange forskellige pengespil, men der findes næppe et spil, som er lige så nemt at gå til som bingo. Leder du netop efter et simpelt og sjovt spil, så bør du besøge den store digitale bingoverden.

For den store bingofan vil det være oplagt at indløse en bingohallen bonus, når man alligevel skal oprette en spilkonto. Du indløser en bonus ved at indtaste en bonuskode og følge den simple vejledning.

 

Tilbring aftenen i badekarret

Er du hverken til film eller bingo, men kan du til gengæld godt lide at forkæle dig selv og din krop, så skal du da tilbringe et par timer i dit badekar. Gør det til en ekstra hyggelig oplevelse ved at gøre følgende:

  1. Fyldt badekarret godt op med varmt vand og velduftende sæbe

  2. Sluk loftlamperne og brug i stedet stearinlys til at lyse rummet op (evt. duftlys)

  3. Gør drikkevarer og snacks klar

I princippet kan du godt ligge i badekarret og spille bingo eller se film, men du kan også bare ligge og nyde varmen. Det styrer du helt selv.


 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE