Aniston

[Konkurrence]: Pågen - til morgen, middag og aften

Surdejsnyheder fra Pågen.

Nogle gange er det helt ok at springe over, hvor gærdet er lavest, og hvor pengepungen skånes. Brød behøver ikke altid at være hjemme- eller bagerbagt. Det kan også være hjemmebragt fra supermarkedet. 

Jeg synes, Pågen er et af de bedre alternativer, når brødet skal handles med hjem fra supermarkedet. Pågens brød er nemlig ikke det rene luft og er ofte blødere og friskere end meget andet brød fra hylden. Mange af brødene er desuden nøglehulsmærkede (ikke kanelgiflerne! Siger det bare ...) og indeholder andre gavnlige ingredienser, som til sammen faktisk kan gøre en pakke Pågen brød til et udmærket, nemmere og billigere alternativ.

Pågen har netop lanceret fire spændende nyheder af surdej og med koldpresset rapsolie fra Österlen i Skåne, som indeholder naturlige vitaminer og antioxidanter.

Pågen Høstlykke er små søde og saftige surdejsbrød med rug, spelt og tranebær. De er oplagte til madkassen. Lillemanden har prøvesmagt dem, og de er et hit! 

Pågen Lantgoda er et godt substitut til det gængse og kedelige toastbrød. Det er et usødet surdejsbrød med spelt og havre, gule hørfrø og hvedekim. Smager dejligt efter en tur på risteren og med en skive ost.

Pågen Kärnsund er også usødet og indeholder mere end 50 pct. fuldkorn. Det er bagt med nordisk rug, durumhvede, rugkerner og surdej. Brødet er skiveskåret og faktisk så blødt og rundt, at det ikke behøver at ristes. Men det smager dejligt til en salat efter en lille tur i ovnen.

Den sidste nyhed er Pågen God Form, som er oplagt til madpakken eller til sandwiches derhjemme. Brødene er delte på forhånd og bagt med spelt samt hvede. 

Du kan evt. læse mere om Pågens nyheder med surdej her.

ANNONCE
[Konkurrence]: Pågen - til morgen, middag og aften

*** VIND PÅGENS NYHEDER SAMT GAVEKORT ***

Du har nu chancen for at vinde de fire surdejsnyheder fra Pågen samt et gavekort på 100 kr. til indkøb af ost, pølse, smør og andre lækkerier til at toppe brødet med.

For at deltage i konkurrencen skal du:
- Svare på nedenstående spørgsmål. Pssst ... Læs teksten, og find svaret.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.


- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 26. oktober 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce