Aniston

Superbrødet Lavkarbobrød

Aniston.dk har bagt og smagt brødet, som alle kan spise.

Superbrødet Lavkarbobrød
Er du glutenallergiker, eller går du bare meget op i, at din mad skal have så få kulhydrater som muligt?

Uanset om du er den ene eller anden type, så spiser du nok ikke lige så store mængder brød som mange af os andre.

Men nu kan du faktisk bage dig et lækkert lille brød - uden gluten og med kun 1 gram kulhydrater pr. skive. 

Det lyder måske som et brød, der er det rene luft, men faktisk er her tale om et brød, som mætter og indeholder ganske mange fibre - men altså ingen gluten, gær, sukker eller mælk.

Brødet hedder Lavkarbobrød - men kaldes også "superbrød".
ANNONCE
Superbrødet Lavkarbobrød
1-2-3-brød
Og hvis du allerede er ved at give op ved tanken om at få fingrene i dej og skulle i gang med at bage, så kan jeg forsikre dig om, at jeg aldrig har bagt noget nemmere!

Du køber en pakke Lavkarbobrød, du åbner æsken, du tager den lille alubakke med posen med brødblanding ud af æsken, så finder du en skål og en ske eller dejskraber, og dernæst hælder du blandingen i skålen og tager 3 cl vand, som du hælder ned til dejblandingen. Du rører, hælder det hele i alubakken, og hopla, så smækker du det i ovnen. Og bemærk, du behøver ikke på noget tidspunkt at putte fingrene i dejen og ælte!

Hvis du er avanceret, så kan du drysse lidt græskarkerner eller solsikkekerner ud på toppen, inden du sætter brødet i ovnen. Men det er ikke et must!

Ja, det er faktisk ganske let. Og det eneste opvask, du efterlades med, er oven i købet en skål og en ske.

Sundt og mættende
Jeg har, for at være ærlig, aldrig været fan af brødblandinger, fordi det brød, der kommer ud af det, ofte er ret så luftagtigt (ikke at forveksle med luftigt!) og kedeligt. Der er ikke noget bid i, og man er sulten fem minutter senere igen.

Men Lavkarbobrødet er der faktisk gods i. Det er fyldt med gode sager som solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner, og så smager det lidt som en mellemting mellem et franskbrød og et rugbrød.

Det smager ganske fint, faktisk, og en skive af lavkarbobrødet indeholder 36 % færre kalorier, 94 % færre kulhydrater og cirka fire gange så mange kostfibre som et almindeligt grovbrød.

Derfor mætter det også overraskende meget. Ja, man er faktisk ganske godt kørende på bare en skive af brødet!

Så det gør ikke noget, at det brød, der kommer ud af blandingen, er overraskende lille (på størrelse med et lille halvt franskbrød), for man spiser ikke de samme mængder, som man nok ellers ville have gjort.

Lavkarbobrødet er i det hele taget en rigtig god opfindelse! Det er vildt nemt, man er fri for at ælte, det er sund, kan bydes til alle (selv allergikere og slankefreaks), og så smager det godt. Prøv det!


Lavkarbobrødet fra Funktionel Mad forhandles i helsekostforretninger og på nettet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce