Shaker og baker da lige et øko-brød
Ryst, vand, ryste, ryste og færdig.
Konceptet er, at man får økobrød og nul opvask. Og det er to ting, som gør mig glad indeni.
Og det er faktisk alt for nemt.
Man tager kassen og ryster den. Så hiver man flappen af og åbner for proppen.
Man hælder præcis 4 dl lunken vand i og shaker alt, hvad man har lært (hold evt. ind over en håndvask, der kan godt drysse lidt mel ud i starten).
Når man har rystet i cirka et minut, tager man låget af og stiller brødet til hævning. Hernæst skal det i ovnen i cirka 50 minutter.
Efter de 50 minutter kan brødet tages ud af ovnen, og bakken kan smides væk.
Der er ingen opvask og et stort, sprødt øko-brød, som faktisk smager rigtig godt!
Jeg har i billeder gennemgået processen step by step - undtagen den sidste del, hvor jeg smurte et lag smør på og pyntede med en skive dejlig mellemlagret ost ;-)
Brødblandingen hedder i øvrigt Just Bake og er fra Zelected Foods.
Kønt, ser det ikke ud. Men det bliver det!