Aniston

Shaker og baker da lige et øko-brød

Ryst, vand, ryste, ryste og færdig.

Shaker og baker da lige et øko-brød
Friskbagt brød er et must her i huset. Men da jeg forleden ikke gad at bøvle med mel, vand, olie og opvask, greb jeg til en lidt speciel shake'n'bake brødblanding, som faktisk viste sig at holde maks! Og indholdet var endda økologisk.

Konceptet er, at man får økobrød og nul opvask. Og det er to ting, som gør mig glad indeni.

Og det er faktisk alt for nemt. 

Man tager kassen og ryster den. Så hiver man flappen af og åbner for proppen. 

Man hælder præcis 4 dl lunken vand i og shaker alt, hvad man har lært (hold evt. ind over en håndvask, der kan godt drysse lidt mel ud i starten).

Når man har rystet i cirka et minut, tager man låget af og stiller brødet til hævning. Hernæst skal det i ovnen i cirka 50 minutter.

Efter de 50 minutter kan brødet tages ud af ovnen, og bakken kan smides væk.

Der er ingen opvask og et stort, sprødt øko-brød, som faktisk smager rigtig godt!

Jeg har i billeder gennemgået processen step by step - undtagen den sidste del, hvor jeg smurte et lag smør på og pyntede med en skive dejlig mellemlagret ost ;-)

Brødblandingen hedder i øvrigt Just Bake og er fra Zelected Foods.
ANNONCE
Shaker og baker da lige et øko-brød
Kønt, ser det ikke ud. Men det bliver det! - Shaker og baker da lige et øko-brød Kønt, ser det ikke ud. Men det bliver det!
Shaker og baker da lige et øko-brød
Del

Seneste nyt

Annonce