Aniston

Du er sådan en karrieremor

Who me?!

Tid til at gå tidligt og tilbringe eftermiddagen på legeplads er tilsyneladende en af frynsegoderne ved at være "karrieremor" ... Så kan man altid tage aftenerne i brug til arbejde. - Du er sådan en karrieremor Tid til at gå tidligt og tilbringe eftermiddagen på legeplads er tilsyneladende en af frynsegoderne ved at være "karrieremor" ... Så kan man altid tage aftenerne i brug til arbejde.
Forleden sad jeg sammen med en flok mødre. Vi sad og talte børn, som sådan nogle mødre så ofte gør. Pludselig sagde den ene mor til mig: "Det er, fordi du er sådan en karrieremor!" Og tænk, sådan ser jeg slet ikke mig selv lige nu. Men sætningen har alligevel rumsteret inde i min lille knold lige siden.

Det er sandt, at jeg valgte "kun" at holde syv måneders barsel efter, Lillemanden kom til verden. Men det var jo, fordi jeg kedede mig med den der barsel, og fordi faderen også gerne ville have afmystificeret det der med at rende rundt med et barn derhjemme helt alene og med intet andet at tage sig til end at tænke mad og næste bleskift. 

Det er sandt, at jeg altid har dyrket mit job og mit netværk. Men det er jo, fordi jeg ikke kan lade være!

Det er også sandt, at jeg for nylig er sprunget ud som medejer af et PR-bureau. Men det er jo, fordi jeg er en meget selvstændig sjæl, og fordi jeg i øvrigt gerne ville arbejde på MIN måde, hvilket det kan være svært at få lov til, når man har en chef.

En anden drivkraft for at blive selvstændig er dog også, at jeg længe har haft ønsket om mere fleksibiltet i mit liv. Mere fleksibilitet, så jeg bl.a. kan dyrke min familie og være en bedre mor.

Så nej, jeg tror faktisk ikke, jeg er en karrieremor, hvis sådan en overhovedet findes?! Jeg tror bare, jeg er mor på min måde og på den måde, som jeg bedst kan lide at være mor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce