Aniston

Depend sommer 2014

Pastel, pastel, pastel og masser af sommerlækkerhed.

13 små herligheder! - Depend sommer 2014 13 små herligheder!
Sommeren er, traditionen tro, pasteltid, og denne sommer synes at handle endnu mere om pasteller end vanligt. Også på neglene.

Depend, dem med de små fine og yderst prisvenlige minilakker, lancerer intet mindre end 13 små lakker som deres sommerkollektion 2014. Det er nogle meget fine farver - og de er stort set alle sammen pasteller.

Som så ofte med pasteller kan de være svære at få til at dække med de to sædvanlige lag lak, men med tre lag er de fleste af lakkerne rigtig fint dækkende.

Og der er virkelig nogle super fine farver i mellem! Nogle af mine favoritter er den super skønne peachy Depend 411 og den meget pink Depend 407. De vinder virkelig, når de kommer ud af den lille flaske og op på neglen, hvilket forhåbentlig kan tydes på mine egne billeder af nogle af lakkerne neden for.

Men der er nu faktisk mange rigtig gode farver i kollektionen, og investerer man i lidt blandede bolsjer fra Depends sommerkollektion, er man ret godt kørende uanset humør, vejr og outfit. Som altid er prisen så absolut til at have med at gøre. 

Se evt. flere fotos af Depends fine sommerkollektion 2014 i galleriet.


Depend sommer 2014 kommer i handlen i uge 19 til vejl. pris på 25 kr.
ANNONCE
Pæne Depend 411. En super skøn sommerlak! - Depend sommer 2014 Pæne Depend 411. En super skøn sommerlak!
Meget sommerlige Depend 404. Lige til at hoppe i bølgen blå med. - Depend sommer 2014 Meget sommerlige Depend 404. Lige til at hoppe i bølgen blå med.
Sweet as candy Depend 407. - Depend sommer 2014 Sweet as candy Depend 407.
Depend 408 kræver helt sikker tre lag lak. Men den er til gengæld rigtig fin og sart, når den så dækker helt. - Depend sommer 2014 Depend 408 kræver helt sikker tre lag lak. Men den er til gengæld rigtig fin og sart, når den så dækker helt.
Del

Seneste nyt

Annonce