Aniston

6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson

Moden fra i går, som også bliver moden for i dag.

Tendenser fra den forrige sæson dominerer ikke kun på catwalken, men også i gadebilledet. Her integreres alle sæsonens tendenser  og afspejles i enhver tænkelig stilart, som defineres ud fra den enkeltes personlige præferencer og inspirationskilder.

Og det kan alt sammen også være til inspiration for os andre.


Aniston.dk har fundet seks tendenser fra gadebilledet, som alle dominerede i den forrige sæson, men som også er aktuelle i denne og samlet dem nedenfor til inspiration!
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4862249-Sheinside-Black-Coat-Fritlex-Bag-Forever-21 Look til højre: http://lookbook.nu/look/4953434-Long-White-Coat-As-Always - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4862249-Sheinside-Black-Coat-Fritlex-Bag-Forever-21 Look til højre: http://lookbook.nu/look/4953434-Long-White-Coat-As-Always
Nr. 1 - Den lange frakke
Den lange frakke med skulpturelle eller herreinspirerede linjer og en længde, der varierer fra knæ- til ankellang har domineret modebilledet siden sidste efteråra- og vintersæson, og den bliver ikke mindre dominerende i denne!

I denne sæson repræsenteres den lange frakke i både knælang og ankel-lang version, i den klassiske trenchcoat-udgave, som aldrig forlader modebilledet, og i skulpturelle såvel og herreinspirerede modeller uden talje og med oversized linjer.

Og så kan den lange frakke med sin alsidighed kombineres med enhver stilart og samtlige af sæsonens tendenser.
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4901913-Adidas-Yellow-Track-Jacket-Crop-Sport Look til højre: http://lookbook.nu/look/4793001-Jonathan-Simkhai-Striped-Silk-Pants-Leather - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4901913-Adidas-Yellow-Track-Jacket-Crop-Sport Look til højre: http://lookbook.nu/look/4793001-Jonathan-Simkhai-Striped-Silk-Pants-Leather
Nr. 2 - Sportsinspirerede elementer
De sportsinspirerede elementer rykkede for alvor ind i hverdagsgarderoben for et års tid siden, og de er siden blevet en fast tendens - denne er ingen undtagelse.

I denne sæson afspejles den sportsinspirerede tendens stadig i form af iøjnefaldende sportsinspirerede elementer som baseball- og basketballtrøjer med numre på ryggen, farverige sneakers og sweatshirts med skrift og gerne, hvor flere af kategoriens elementer er sammensat i et look.

Men i sæsonens er tendens også synlig i mere minimalistiske forstand, hvor de sportsinspirerede elementer kombineres med andre af sæsonens tendenser og skaber et mere underspillet sportsinspireret look.
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4961016-Deby-Debo-Suit-Nike-Shoes-White-Suit Look til højre: http://lookbook.nu/look/4670755-H&M-Coat-Front-Row-Shop-Sweater-Trousers-Cold-Deserted-City - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4961016-Deby-Debo-Suit-Nike-Shoes-White-Suit Look til højre: http://lookbook.nu/look/4670755-H&M-Coat-Front-Row-Shop-Sweater-Trousers-Cold-Deserted-City
Nr. 3 - Farven hvid
Den hvide farve og det gennemførte hvid på hvid look med farven hvid fra top til tå, har siden forårs- og sommersæsonen 2012 været en fast og mere eller mindre dominerende del af modebilledet og er det også i denne sæson.

I denne sæson dominerer den rene og minimalistiske farve i form af både enkelte hvide elementer i et look og det gennemførte hvid på hvid look med farven hvid fra top til tå, som det har gjort i de forrige sæsoner.

Det, som adskiller denne sæson fra de andre, er, at den hvide farve ikke kun repræsenteres i det rene, det klassiske og det minimalistiske univers, men også  i 1970'ernes punk inspirerede univers, sammen med de sportsinspirerede elementer, i 1960'ernes drengede Twiggy-silhuet etc.
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4413065-Yves-Saint-Laurent-Ysl-Tee-Zara-Boyfriend-Jeans Look til højre: http://lookbook.nu/look/4670755-H&M-Coat-Front-Row-Shop-Sweater-Trousers-Cold-Deserted-City - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4413065-Yves-Saint-Laurent-Ysl-Tee-Zara-Boyfriend-Jeans Look til højre: http://lookbook.nu/look/4670755-H&M-Coat-Front-Row-Shop-Sweater-Trousers-Cold-Deserted-City
Nr. 4 - Synlige logoer
Den synlige logo tendens har huseret i modebilledet siden Kenzos comeback og lancering af sweatshirten med Tiger-hovedet og Kenzos signaturlogo med store iøjnefaldende blokbogstaver.

I denne sæson gælder det også om at flashe logoer, og ligesom i den forrige sæson kan man vise det ønskede logo frem på alt fra sko og caps til bukser, t-shirts og sweatshirts.

Det kan gøres iøjnefaldende og spektakulært såvel som minimalistisk og enkelt.
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/3177947-Celine-Shirt-Marni-Coat-Cos-Jeans-Clutch-Circles Look til højre: http://lookbook.nu/look/4772819-H&M-Denim-Shirt-Vintage-Blazer-Diy-Jeans-Lindex - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/3177947-Celine-Shirt-Marni-Coat-Cos-Jeans-Clutch-Circles Look til højre: http://lookbook.nu/look/4772819-H&M-Denim-Shirt-Vintage-Blazer-Diy-Jeans-Lindex
Nr. 5 - Denim & Denim
Denim & Denim looket er efterhånden en udødelig klassiker, som fra tid til anden dukker op i modebilledet. I denne omgang har denimtendensen med et rent domineret denimlook været aktuel i flere sæsoner uden pause. 

I denne sæson dominerer Denim & Denim looket i samme grad som i de forrige og afspejles også ved kombination af underdel og overdel i ren denim i ét og samme look.

Aktuelt for denne sæson vil underdel være jeans og overdel denimskjorte og/eller jakke. Og så må det slidstærke materiale gerne kombineres på kryds og tværs med rå såvel som feminine elementer og stilarter.
ANNONCE
Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4832253-Zara-Coat-Shirt-Jeans-Make-It-Easy Look til højre: http://lookbook.nu/look/4498821-H&M-Leopard-Jacket-Romwe-Long-Coat-Choies-Boots - 6 tendenser fra gadebilledet, som stadig holder i den nye sæson Look til venstre: http://lookbook.nu/look/4832253-Zara-Coat-Shirt-Jeans-Make-It-Easy Look til højre: http://lookbook.nu/look/4498821-H&M-Leopard-Jacket-Romwe-Long-Coat-Choies-Boots
Nr. 6 - Dyreprint
Dyreprint er, som så mange andre prints, at finde i enhver sæson som en mere eller mindre dominerende del af sæsonens tendenser.

I denne sæson afspejles dyreprinttendensen både i traditionel og enkel version men også mere grafisk forstand, hvor der både leges med farvekombinationer og andre mønstre.

Og så findes det dyre-inspirerede print i alt fra matchende sæt, feminine kjoler og elegante frakker til sweatshirts, bukser og accessories. Og det kan nemt kombineres på kryds og tværs af stilarter og med sæsonens andre tendenser.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce