Aniston

Tendens AW 2012: Farven hvid!

Hvid som det bærende element, den lille detalje eller som hvid på hvid.

Forrige sæsons gennemgående og uskyldsrene hvide farve er ikke længere forbeholdt forårs- og sommersæsonen, men dominerer nu også i efterårs- og vintergarderoben. Og her gælder næsten samme regler, som der gjorde i den forrige sæson.

Farven hvid er stadig en af de gennemgående og dominerende tendens og bruges som enten den dominerende del af outfittet, den iøjnefaldende detalje, hvor resten af outfittes elementer bare komplimentere den hvide farve eller som det gennemførte hvid på hvid look eller hvid fra næsten top til tå - evt. afbrudt af enkelte andre farver.

I sæsonens hvide look skal bare indgå mørke og varme vinterelementer uden, at den hvide farve domineres! Det hele handler bare om at komplimentere den hvide farve og få den til at være den bærende del af looket.

Hop ud i hvid i den kolde sæson
Lad den hvide farve blive forrest i skabet og kombiner de sne-hvide elementer med andre af sæsonens tendenser som: Den femine og taljerede New Look Anno 2012, og lad den hvide farve forekomme som pencilskirt, skjorte, den korte blazer, de fine ladylike sko, clutches eller de skulpturelle og taljerede toppe med skød.

I det gennemførte hvid fra næsten top til tå workwear look med blazer og bukser i hvid og tilsæt lang frakke, tårnhæje stiletter og clutch i grå eller sort. Eller brug den hvide farve i en hel enkel sammensætning med hvid skulpturel kjole, den klassiske trenchcoat, en af sæsonens lange frakker, blazere eller oversized cardigans og casual sneakers, ankelstøvler eller klassiske stiletter.

Aniston.dk har samlet lidt inspiration til hvid i efterårs- og vintergarderoben.

 

ANNONCE
Inspiration: Workwear looket i hvid fra næsten top til tå. Tilsæt selv jakke + accessorries og bryd det helt hvide look. Pressebillede fra Cos - Tendens AW 2012: Farven hvid! Inspiration: Workwear looket i hvid fra næsten top til tå. Tilsæt selv jakke + accessorries og bryd det helt hvide look. Pressebillede fra Cos
Inspiration: Avangarte ladylike anno 2012 med hvidt pencilskirt. Pressebillede fra Acne - Tendens AW 2012: Farven hvid! Inspiration: Avangarte ladylike anno 2012 med hvidt pencilskirt. Pressebillede fra Acne
Inspiration: Den hvide kjole tilføj blazer, lang frakke eller oversized cardigan. Ankelstølver eller sneakers og personlige accessories. Pressebillede fra Cos - Tendens AW 2012: Farven hvid! Inspiration: Den hvide kjole tilføj blazer, lang frakke eller oversized cardigan. Ankelstølver eller sneakers og personlige accessories. Pressebillede fra Cos
Del

Seneste nyt

Annonce