Aniston

AW 2012 sæsonens frakker

Den lange og feminine, den skulpturelle version, de fine korte og de rå biker- eller armyudgaver.

Sæsonens frakker byder på utallige versioner. Lang, kort, klassisk sort og grå samt efterårets udgave af farven hvid, pastelfarverne, den varme bordeaux og den flaskegrønne.

Tendensen er både korte og elegante jakker, lange herreinspirerede frakker, skulpturelle eller markante, de drengede termojakker, feminine pelse, rå bikerjakker og militær-inspirerede carmouflagejakker.

Sæsonens jakker spænder vidt og bredt!
ANNONCE
Frakke fra Cos - AW 2012 sæsonens frakker Frakke fra Cos
Den skulpturelle
Den skulpturelle frakke er nærmest uundgåelige denne sæson og findes i både mere eller mindre skulpturelle versioner. 

Gå efter en lang minimalistisk version, hvor det skulpturelle enten er snittet, formen, længden eller lukningen. 

Brug den som en skæv detalje i det enkle workwear outfitt eller som den minimalistiske i et casual hverdagsoutfitt med jeans, sneakers og en oversized strik/cardigan.
ANNONCE
Frakke fra svenske Acne - Fundet på Stoy-munkholm.com - AW 2012 sæsonens frakker Frakke fra svenske Acne - Fundet på Stoy-munkholm.com
Den herreinspirerede
Selvom sæsonen domineres af fine, feminine og gennemførte ladylike tendenser, har det herreinspirerede look ikke helt forladt modebilledet - tværtimod!

Både termojakken og den lange frakke i herreinspireret udgave bliver i modebilledet denne sæson som en del af boyfriend-looket.

Det betyder, at den lange frakke skal være uden form og figur, have både brystlomme og sidelommer og gerne være i tweed, uld eller andre grove materialer inspireret af den grove herreblazer.

Gå efter en i grå, brun eller sort og hold looket casual eller gennemført herreinspireret med fine herresko eller sneakers, slimfitt jeans og en løs top eller oversized strik.
ANNONCE
Frakke fra H&M - AW 2012 sæsonens frakker Frakke fra H&M
Den lange og feminine
Den lange og feminine frakke med talje og form, som altid er en udødelig klassiker, der passer ind i enhver sæson.

Gå efter en udgave i tweed eller uld i sæsonens varme farver som sort, grå, flaskegrøn, navyblå eller bordeaux eller de mere lyse som sæsonens udgave af hvid eller pastelfarverne.

Kombiner den med dit workwear outfitt eller det enkle og feminine hverdagslook med slim jeans, stumpebukser eller kjole og nederdel, enkelt overdel eller strik og sko med høje hæle!
ANNONCE
Lang læderjakke fra Stine Goya - Foto: Aniston.dk - AW 2012 sæsonens frakker Lang læderjakke fra Stine Goya - Foto: Aniston.dk
Læderjakken
Den sorte læderjakke har, siden Marlo Brando gjorde den kult i 1953 og Yves Saint Laurent (som de første) lod den spadsere ned af catwalken i 1960, været en del af modebilledet og er i dag blevet en udødeliggjort klassisker, som dominerer de fleste sæsoner - inkl. denne. 

Denne sæson må den både være kort og rå som den velkendte bikerjakke men også lang og chunky.

Brug den sammen med sæsonens feminine midi eller maxi nederdele eller chunky oversized strik.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2865955-Batteram - AW 2012 sæsonens frakker http://lookbook.nu/look/2865955-Batteram
Pelsen
Den feminine ladylike pels, som har været dominerende i modebilledet i de forrige AW-sæsoner, er også uundgåelig dette efterår og vinter - både i ægte og uægte version.

Gå gerne efter en vintagepels i enten jakke-, frakke- eller vestversionen, og brug den enten sammen med sæsons andre  ladylike elementer, eller kombiner den med en kort læderjakke og et par rå ankelstøvler.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4033442-London-Fashion-Week-Day-4 - AW 2012 sæsonens frakker http://lookbook.nu/look/4033442-London-Fashion-Week-Day-4
Armyjakken
Armyjakken, militærjakken, carmouflagejakken eller bare den militær-inspirerede overdel (kære barn har mange navne) har været en del af modebilledet de sidste mange sæsoner og er heller ikke til at komme udenom denne sæson. 

Om det er den grønne armyjakke, armyvest, skjorte eller carmouflage versionen spiller ingen rolle - bare din overdel kan betegnes som et militær-inspireret element!

Brug den sammen med andre rå og casual elementer som læder, denim, t-shirts og sneakers eller ankelstøvler. Eller bryd det fine ladylike-look med en oversized army overdel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce