Aniston

Traditionel forårstendens: Farven hvid!

Rent og minimalistisk!

Vinteren og det sneklædte landskab er forlængst forsvundet, og forårets solskinsberigede dage er inden længe en realitet. Alligevel er en af forårets uundgåelige tendenser farven, der er så hvid som sne. 

Farven hvid er, traditionen tro, forår- og sommersæsonens mest uundgåelige farve eller nærmest sæsonens nye sort. Ikke fordi det er sæson for konfirmationer, men fordi den er enkel, alsidig, lys og minimalistisk. 

Gå all in, og klæd dig i sæsonens gennemførte hvid på hvid look - med farven hvid fra top til tå, tilsat lyse, metallic eller helt mørke accessories.

Eller tilføj lidt lys og friskhed til din forårs- og sommergarderobe, og brug enkelte og velkendte hvide forårselementer som en hvid skjorte uden ærmer eller i langærmet version - begge i lang tunika-agtig udgave, den hvide og uskyldige sommerkjole - med eller uden blonder, den hvide blazer, de hvide shorts eller den hvide og løse tanktop - med eller uden print.
ANNONCE
Langærmet silkeskjorte fra mærket Won Hundred. - Fundet på: www.triercopenhagen.com - Traditionel forårstendens: Farven hvid! Langærmet silkeskjorte fra mærket Won Hundred. - Fundet på: www.triercopenhagen.com
Den langærmede skjorte
Den herreinspireret hvide skjorte med lange ærmer er altid et klassisk forårs- og sommerelement.

Hold looket enkelt og minimalistisk og gå efter den lange, løse og alsidige udgave.

Brug den både som kjole, med et par flade sandaler og en stråhat eller sammen med et par skinny jeans og et par chunky støvler eller pumps.
ANNONCE
Minimalistisk skjorte uden ærmer, fra mærket Carin Wester. - Fundet på www.triercopenhagen.com - Traditionel forårstendens: Farven hvid! Minimalistisk skjorte uden ærmer, fra mærket Carin Wester. - Fundet på www.triercopenhagen.com
Skorten uden ærmer
Den lange og løse skjorte uden ærmer holder også denne sæson og er ligeså enkel, minimalistisk og alsidig som skjorten med lange ærmer. 

Den kan derfor styles ligesom den langærmede og mere herreinspirerede udgave. Som kjole med falde sandaler og stråhat eller med skinny jeans, chunky støvler eller pumps og en blazer eller læderjakke til de køligere dage.
ANNONCE
Elfenben-farvede kjole fra det australske mærke Something Else. - Fundet på: www.triercopenhagen.com - Traditionel forårstendens: Farven hvid! Elfenben-farvede kjole fra det australske mærke Something Else. - Fundet på: www.triercopenhagen.com
Den hvide og uskyldige sommerkjole
Den engle-agtige eller uskyldige hvide sommerkjole med søde detaljer eller blonder er ofte en tilbagevendende sommer klassiker. 

Kombiner den med sorte stiletter eller flade sandaler og en sort blazer, og skab det lidt uskyldige og romantiske look.

Eller gå efter en kombination af det uskyldige og romantiske look og det  rå og vintage-inspirerede look, og tilføj en rå militær- eller læderjakke og et par rå støvler eller rå pumps.

Men igen hold det enkelt og minimalistisk.
ANNONCE
Alsidig hvid kjole fra svenske Acne, kombineret med casual accessories. Pressebillede fra Acne  - Traditionel forårstendens: Farven hvid! Alsidig hvid kjole fra svenske Acne, kombineret med casual accessories. Pressebillede fra Acne
Den alsidige og hvide sommerkjole
Den hvide sommerkjole findes også i en mere basic eller alsidig t-shirt udgave, som denne fra svenske Acne.

De rene og enkle linjer gør kjolen mere alsidig og stylings-mulighederne utallige.

Looket kan både gøres romantisk og stilet - med stiletter, en blazer og en clutch eller råt og enkelt med en militær - eller læderjakke og et par grove støvler.

Det kan også gøres afslappet med et par farverige New Balance, Adidas eller Nike sneakers, en kuvert taske og en af forårets nye tendenser: Kasketten.
ANNONCE
Gennemført hvidt på hvidt look med hvidt jakkesæt og hvid tanktop. Pressebillede fra H&M - Fotograf Kacper Kasprzyk - Traditionel forårstendens: Farven hvid! Gennemført hvidt på hvidt look med hvidt jakkesæt og hvid tanktop. Pressebillede fra H&M - Fotograf Kacper Kasprzyk
Det gennemførte hvidt på hvidt look
Det gennemførte hvidt på hvidt look kan bedst beskrives som det at være klædt i hvidt fra top til tå. 

Gå efter et klassisk og minimalistisk look som H&M, og kombiner et hvidt jakkesæt med en lidt løs og enkel hvid tanktop.

Tilsæt lyse, metallic eller helt sorte smykker, sko og accessories som f.eks. en  chunky sølvhalskæde, et sort/metallic armbånd og en sort kuverttaske. 

Eller gå all in, og hold dig til et helt snehvidt look med enkelte metallic smykker, et par hvide/sorte stiletter og en hvid eller metallic kuverttaske.
ANNONCE
Den hvide farve holder og dominerer det meste af modebilledet denne sæson. Både som enkelt element og som gennemført hvidt look - så længe det er enkelt og minimalistisk.
Del

Seneste nyt

ANNONCE