Aniston

AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben

Fra sneakers til sports-inspirerede frakker, t-shirts, sweatshirts og joggingbukser.

Sportswear er ikke længere forbeholdt løbeturen eller træningscentret. Sportswear har forlængst sneget sig ind i modebilledet og er stort set ikke til at komme udenom denne sæson.

Aniston.dk har samlet lidt inspiration til sportwear i hverdags- og festgarderoben.
http://lookbook.nu/look/4004794-Repeat-Offenders - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/4004794-Repeat-Offenders
Minimalistiske sneakers
Sneakers er efterhånden det mest klassiske sportswear-element og betegnes også som værende en del af basisgarderoben - i både minimalistisk og mere farverig version. 

Den mest basic og mindst farverige udgave er også en del af sæsonens sportswear-tendens.

Som her sammensat i hverdagslook med chunky oversize strik, kort nederdel, klassisk frakke, statement halskæde og sneakers som den enkle, og knap så i øjnefaldende, sportswear-detalje.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4019310-LFW-Outfit-1 - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/4019310-LFW-Outfit-1
Farverige sneakers
De farverige sneakers hører under samme kategori som de mere klassiske og basic versioner.

De farverige sneakers er et lige så minimalistisk sportswear-statement og kan også være det eneste sportsinspirerede element eller detalje i det sammensatte look - dog naturligvis mere iøjenfaldende.

Hold looket enkelt med jeans, oversize taske, solbriller og en lang casual frakke i mørke og afdæmpede farver, og lad skoene være den bærende og øjenfaldende sportswear-detalje.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1830758-VARSITY - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/1830758-VARSITY
Collegejakken + sneakers
Den sports-inspirerede collegejakke er efterhånden en fast genganger i modebilledet og ses også som en del af sæsonens sportwear-tendens. 

Brug den sammen med jeans, en chunky strik og et par sneakers for at skabe et casual hverdagslook, eller gør looket mere feminint og kombiner collegejakken med sæsonens fine og sarte midiskirt og et par sneakers.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3200441-baseball-coat-studded-shopper - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/3200441-baseball-coat-studded-shopper
Sportsinspireret frakke + sneakers
Den sportsinspireret frakke findes i utallige både korte og lange versioner.

Brug den som her med en oversized herreinspireret sweater, et par enkle jeans og sneakers for et casual sportsinspireret look.

Eller skab et mere femnint look, og udskift de klassiske jeans med en midi eller ladylike nederdel.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3488817-Just-another-sporty-chic - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/3488817-Just-another-sporty-chic
Sports-inspireret t-shirt + multiprint
Sportswear-elementerne behøver ikke nødvendigvis at sammensættes med enten casual hverdagselemeter, flere sportsinspirerede elementer eller de sarte og feminine.

Der findes også en fin mellemting, nemlig sæsonens fine og iøjenfaldende elementer med grafisk print.

Som her med klassisk herreinspireret blazer kombineret sæsonens grafiske print og en sportsinspireret t-shirt som den bærende sportswear detalje.

Udskift eventuelt stiletterne med et par sneakers, og tilføj en lang skulpturel frakke eller den rå armyjakke for et mere afslappet hverdagslook.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4098110-Team-Paris-2-from-Stockholm-Streetstyle - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/4098110-Team-Paris-2-from-Stockholm-Streetstyle
Oversized sweatshirt + nederdel
Sweatshirten i oversized version har længe været en del af modebilledet og er det selvfølgelig også i denne sæson.

Brug den sporty trøje sammen med et par jeans, en lang frakke og sneakers eller ankelstøvler for et klassisk og casual hverdagslook.

Eller gør looket mere feminint på den afslappede måde, og kombiner sweatshirten med en ladylike nederdel eller et mini-eller midiskirt og et par tårnhøje støvletter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4002630-GREEN-LANTERN - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/4002630-GREEN-LANTERN
Logo sweatshirt + pailletter og tårnhøje stiletter
AW-sæsonens sportswear-tendens kan ikke kun kombineres med de casual, klassiske, rå, fine, eller feminine hverdagselementer men også med sæsonens mere ladylike tendenser som cirkusprinsesse- eller New Look-tendensen.

Find inspiration i både det sportsinspirerede og det ladylike univers i ét og samme outfitt, hvor begge universer er lige dominerende. 

Brug en kort version af sweatshirten sammen med et feminint og gerne iøjenfaldende pencilskirt, og tilføj derefter en lang frakke for at bevarer balancen mellem det feminine og det casual, et par sneakers for et endnu mere sportsinspireret look eller et par tårnhøje ankelstøvler for et endnu mere feminint, men sportsinspireret, look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3479869-Sporty-Chic-x2 - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/3479869-Sporty-Chic-x2
Sportsinspireret t-shirt + jogginbukser og lædervest
Den sportsinspirerede t-shirt er et af sportswear-kategoriens mest alsidige elementer og kan derfor styles med næsten alt.

Lige fra feminine nederdele i alle længder, til jeans, bukser med grafisk print, lange frakker, college-jakken, den herreinspirerede blazere, joggingbukserne og læder, som alle er stærke tendenser i denne sæson.

Kombiner eksempelvis læder med sæsonens sportswear tendens, og brug f.eks. den sportsinspirerede t-shirt sammen med en læderjakke eller vest, et par joggingbukser og tårnhøje ankelstøvler for et sporty, casual og stilet look.

Eller udskift ankelstøvler med sneakers, og gør looket gennemført sportsinspireret, casual og råt!
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3948582-Sporty-peplum - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/3948582-Sporty-peplum
Kasket + sneakers og New Look anno 2012 peplum-kjole
New Look i 2012 møder det sportsinspirede hverdagslook.

Sæsonens sportselementer kan sagtens kombineres med sæsonens feminine New Look anno 2012's kjoler med talje og skød (Peplum-kjolen eller -overdelen) på en enkel, casual og feminin måde.

Som her med New Look-inspireret peplum-kjole kombineret med fin og farverig jakke, farverige sneakers, kuverttasken og kasketten.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3188971-WALKING-ON-A-DREAM - AW-sæsonen 2012: Sportselementer i hverdagsgarderoben http://lookbook.nu/look/3188971-WALKING-ON-A-DREAM
Joggingbukser + cap og Buffallo-støvlen med sportsinspiration
Sæsonens sportswear-tendens kan også være sportswear fra top til tå.

Dermed ikke sagt, at du bare trækker i fitnessoutfittet, men der kan sagtens være flere sportswear-elementer i spil på en gang, så looket er gennemført sportinspireret. 

Som dette look med både joggingbukser, kasket, 1990'ernes Buffallostøvler i sneakers-version og klassisk herreinspireret blazer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt