Aniston

Københavnersnude-tip - også til dem, der måske bare besøger ...

Københavnersnude-tip - også til dem, der måske bare besøger ...

Det er absolut ikke nogen hemmelighed, at både jeg og resten af familien er svært glade for at indtage let, rar og plantebaseret morgenmad og brunch på 42Raw.

Faktisk ender vi tit med en granola bowl eller den meget syndige brunch på restauranten i Frederiksberg Centret, når vi strækker weekendmorgenmaden til langt op ad formiddagen. Det er nemlig ikke muligt at spise morgen-morgenmad, fordi 42Raw først åbner kl. 10 - og derudover udnytter vi også skamløst, at vi kan trisse rundt i nattøj i weekenden, så vi har aldrig særligt travlt med at komme ud ad døren.

Vi er dog åbenbart ikke de eneste, der sætter pris på en plantebaseret morgenmad. I dag har 42Raw nemlig løftet sløret for, at de fremover vil åbne kl. 8 i hverdagene og kl. 9 i weekenden i deres restaurant i Pilestræde.

Samtidig lancerer 42Raw to nye morgenmads-"bowls": En chia bowl og en matcha bowl med forskellige lækre toppings.

Jeg fik lige serveret en lille smugsmagning på chia bowl med vanilje med en cashew latte på siden her til morgen, og jeg skal love for, at det var lækkert og virkeligt mættende på den der rare og "ah-jeg-har-noget-sundt-og-godt-i-maven"-agtige måde.

Desværre for mig er det ikke så ofte, jeg er i nærheden af Pilestræde om morgenen, så vi fortsætter bare vores weekendritual med sen morgenmad på den lokale 42Raw. Men for dem, der arbejder i nærheden eller er på besøg i København i weekenden, synes jeg da, det er et velsmagende tip, der er værd at dele.

I øvrigt fejrer 42Raw lanceringen af de nye åbningstider og morgenmads-"bowls" med 50 pct. rabat på morgenmad (også granola bowls og acai bowls) med 50 pct. mellem kl. 8.00 til 10.00 i hele april (og nej, det skulle, efter sigende, ikke være en aprilsnar!)

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce